Оладки з яблук на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Домашня випічка хороша тим, що з нею можна експериментувати незліченна безліч разів. Ось, наприклад, хочу запропонувати вам оригінальний варіант, як приготувати оладки з яблук на кефірі.
Звертаю вашу увагу на те, що в начинку можна використовувати яблучка як шматочками, так і терті на тертці або навіть у вигляді пюре. Такі оладки напевно по достоїнству оцінять і дорослі, і дітки. Тісто виходить ніжним, повітряним і чудово поєднується з фруктами. Для аромату, до речі, можна додати в рецепт корицю, якщо ви її любите
- Кефір - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Яблуко - 1-2 штук
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - За смаком
- Сіль і сода - 1 щіпка
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. Наш скромний набір інгредієнтів.
2. Яйця з цукром збийте в глибокій мисочці.
3. Додайте сіль і просіяне борошно.
4. Ретельно збийте, щоб в тесті не було грудочок.
5. Яблучка вимийте, обсушити, видаліть серцевину і при бажанні очистіть шкірку. Подрібніть і додайте в тісто.
6. В кінці додайте соду, акуратно перемішайте. Розігрійте на сковороді олію, ложкою викладайте тісто і смажте оладки під кришкою.
7. Перед подачею можна викласти їх на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки масла і присипати цукровою пудрою, наприклад.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!