Оладки з яблук
(покроковий рецепт з фото)
Зробіть собі смачний і корисний сніданок за рецептом, як приготувати оладки з яблук. Їх подають відразу після приготування, поки вони ще гарячі. Ароматні і смачні, вони запрошують всіх до столу.
Оладки можна подавати з кулькою морозива або з вершковим сиром, кленовим сиропом, медом. Ви можете зробити багато оладок і заморозити їх, а протягом усього тижня розігрівати кілька на сніданок в мікрохвильовій печі. З яблуками добре поєднується кориця, тому не змогла упустити можливості додати її, проте, якщо ви не любите, то можна обійтися і без неї.
- Борошно - 750 грам
- Розпушувач - 15 грам
- Обкладинка - 5 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Яйця - 3 штуки
- Молоко - 625 мілілітрів
- Вершкове масло - 60 грам
- Яблука - 2-3 штук
1
У миску викладіть борошно, корицю, розпушувач, сіль. В іншій мисці змішайте яйця з молоком, розтопленим вершковим маслом.
2
Влийте рідкі складові до сухим, потім очистіть і натріть яблуко, все змішайте.
3
Сковороду поставте на вогонь і налийте рослинне масло, ложкою викладіть невелика кількість тесту, готуйте з кожного боку до золотистого кольору.
4
Подавайте оладки з медом і шматочком вершкового масла. Смачного!