Рецепт Оладки з яблук з шампанським фото

Оладки з яблук з шампанським
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Дієтичне харчування
На вечерю
Випічка , Оладки
Кількість порцій: 7-10
Час приготування: 40 хв.

Оладки виходять пишними, красивими і дуже смачними!

Опис приготування:

Яблука очистити від шкірки, натерти на крупній тертці. Додати йогурт, сіль, цукор і соду.Добавіть борошно, перемішати, потім порціями влити шампанське до утворення однорідного тіста густоти сметани. Дати трохи постояти тесту.Пожаріть оладки на рослинному маслі.

  • Яблука - 2 штуки
  • Йогурт - 2 Ст. Ложки
  • Яйця - 2 штуки
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Шампанське - 0, 75 склянки
  • Muka чт. - 2 склянки
  • Олія - 1 За смаком (для смаження)
Яблука очистити від шкірки, натерти на крупній тертці. Додати йогурт, сіль, цукор і соду.Добавіть борошно, перемішати, потім порціями влити шампанське до утворення однорідного тіста густоти сметани. Дати трохи постояти тесту.Пожаріть оладки на рослинному маслі.

Схожі рецепти