Оладки з яблук з шампанським
(покроковий рецепт з фото)
Оладки виходять пишними, красивими і дуже смачними!
Яблука очистити від шкірки, натерти на крупній тертці. Додати йогурт, сіль, цукор і соду.Добавіть борошно, перемішати, потім порціями влити шампанське до утворення однорідного тіста густоти сметани. Дати трохи постояти тесту.Пожаріть оладки на рослинному маслі.
- Яблука - 2 штуки
- Йогурт - 2 Ст. Ложки
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 0, 5 склянки
- Сіль - 1 щіпка
- Шампанське - 0, 75 склянки
- Muka чт. - 2 склянки
- Олія - 1 За смаком (для смаження)
Яблука очистити від шкірки, натерти на крупній тертці. Додати йогурт, сіль, цукор і соду.Добавіть борошно, перемішати, потім порціями влити шампанське до утворення однорідного тіста густоти сметани. Дати трохи постояти тесту.Пожаріть оладки на рослинному маслі.