Пунш з шампанським
(покроковий рецепт з фото)
По-справжньому святковий напій. Дуже красиво виглядає на будь-якому столі і дарує чудовий настрій вам і вашим гостям.
Створіть атмосферу свята на своєму застілля з допомогою пуншу. Для цього вам потрібно буде змішати у великій чаші шампанське, ром, Гранатовий сік, солодкий сироп, часточки лимона, зерна граната і листя м'яти. Не забудьте додати заморожений напередодні сироп. Приємного свята!
- Цукор - 0, 5 склянки
- Вода - 0, 5 склянки
- Білий ром - 1, 5 склянки
- Гранатовий сік - 1, 5 склянки
- Лимон - 1 штука
- Гранат - 1 штука
- Пляшка шампанського - 2 штуки
- Листя м'яти - За смаком
Зваріть сироп з цукру і води, додайте в нього зерна граната і помістіть половину в морозилку. Це потрібно зробити за день до приготування пуншу. Сам напій починайте готувати безпосередньо перед приходом гостей. Буквально за 5-10 хвилин. Отже: у велику ємність вилийте шампанське.
Додайте гранатовий сік.
Потім ром і другу половину сиропу.
Туди ж відправте часточки лимона, зерна граната, м'яту і заморожений сироп. От і все!