Рецепт Пиріг з фейхоа фото

Пиріг з фейхоа
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Ягоди , Молочні продукти , Сир , Фейхоа , Полуниця
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Фейхоа - настільки ароматна і приємна ягода, що вона відмінно підходить для багатьох десертів. Випічки з нею виходять чудові. Поділюся однієї з них: ось вам рецепт, як приготувати пиріг з фейхоа.

Опис приготування:

Цей пиріг виходить досить ніжним, так як в начинку доданий сир. Обов'язково зробіть полуничний соус. Він добре підкреслить смак фейхоа і зробить блюдо завершеним. Така випічка буде відмінним завершальним штрихом на вечерю. Буде добре виглядати і на святковому столі.

  • Борошно - 200 грам
  • Цукор темно-коричневий - 50 грам
  • Світлий ром - 30 мілілітрів
  • Лимонний сік - 15 мілілітрів
  • Сир 5-9% жирності - 300 грам
  • Полуниця - 250 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Фейхоа - 300 грам
  • Цукор - 180 грам
  • Сіль - 0, 25 чайних ложки
  • Апельсиновий лікер - 30 мілілітрів
  • Крохмаль - 1 Чайна ложка
пиріг з фейхоа - фото крок 1
Змішайте в блендері борошно, олія, сіль і темно-коричневий цукор. Має вийти багато розсипчастих грудочок.
пиріг з фейхоа - фото крок 2
Додайте в суміш ром і трохи води. Добре розмішайте і зліпите грудку.
пиріг з фейхоа - фото крок 3
Розкачайте тісто на папері для випічки приблизно в 5 мл товщиною. Перекладіть у форму. Потім приберіть в холодильник хвилин на 20.
пиріг з фейхоа - фото крок 4
Розігрійте духовку до 190 градусів. Через необхідний час, дістаньте тісто з холодильника і відправте його в духовку до готовності (приблизно на 20 хвилин).
пиріг з фейхоа - фото крок 5
Наріжте фейхоа невеликими шматочками. До них додайте цукор, сік лимона і лайма. Перемішайте.
пиріг з фейхоа - фото крок 6
Цукор, сир і яйця збийте в блендері. На спечений тісто викладіть фейхоа, потім залийте сирною сумішшю. Зробіть вогонь тихіше і поставте запікати на 30 хвилин.
пиріг з фейхоа - фото крок 7
Поки пиріг печеться, зробіть полуничний соус. Полуницю з лікером і цукром доводимо до кипіння. Крохмаль зі столовою ложкою води додайте до полуниці. Все подрібнити блендером. Підігрійте до загустіння.
пиріг з фейхоа - фото крок 8
Подавайте пиріг порційними, поливаючи кожен шматок соусом.

Схожі рецепти