Рецепт Пиріг з фаршем та сиром фото

Пиріг з фаршем та сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Молочні продукти , Сир , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смачний і ситний пиріг з м'ясом і сиром по сімейному бабусиним рецептом. Він дуже простий і швидкий в приготуванні. Не залишить байдужими навіть дітей.

Опис приготування:

Сьогодні я хотіла б запропонувати вам рецепт приготування страви для всієї родини - це пиріг з фаршем та сиром. Така випічка підійде як в якості другого для обіду, так і на вечерю до чаю. Я хочу представити вам простий рецепт страви, який досить швидкий і легкий у виконанні.

  • Тісто - 500 грам (слоеное бездрожевое)
  • Фарш - 300 грам (свинячий)
  • Сир - 300 грам(200г. Твердого російського і 100гр. Сир)
  • Яйця - 1 штука(+1 жовток)
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
пиріг з фаршем та сиром - фото крок 1
Луковицу чистим, нарізаємо дрібними кубиками і обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору.
пиріг з фаршем та сиром - фото крок 2
До цибулі додаємо фарш, обсмажуємо до готовності. Свинячий фарш можна замінити будь-яким іншим.
пиріг з фаршем та сиром - фото крок 3
Обидва види сиру натираємо на крупній тертці.
пиріг з фаршем та сиром - фото крок 4
Додаємо в обсмажений фарш тертий сир і яйце, солимо і перчимо до смаку (не забуваємо, що сир солоний). Перемішуємо. Наша начинка готова!
пиріг з фаршем та сиром - фото крок 5
Тепер беремо пластинку тесту, розгортаємо її і укладаємо в форму, робимо бортики.
пиріг з фаршем та сиром - фото крок 6
Викладаємо начинку в форму, зверху накриваємо ще одним шаром розкачане тісто. Проколюємо тісто виделкою, робимо невеликий надріз посередині.
пиріг з фаршем та сиром - фото крок 7
В окремій мисочці змішуємо жовток зі столовою ложкою рослинного масла і перцем. Цією сумішшю змащуємо наш пиріг.
пиріг з фаршем та сиром - фото крок 8
Ставимо в попередньо розігріту до 180 градусів духовку, випікаємо протягом 35-45 хвилин.

Схожі рецепти