Пиріг з фаршем та сиром
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Смачний і ситний пиріг з м'ясом і сиром по сімейному бабусиним рецептом. Він дуже простий і швидкий в приготуванні. Не залишить байдужими навіть дітей.
Опис приготування:
Сьогодні я хотіла б запропонувати вам рецепт приготування страви для всієї родини - це пиріг з фаршем та сиром. Така випічка підійде як в якості другого для обіду, так і на вечерю до чаю. Я хочу представити вам простий рецепт страви, який досить швидкий і легкий у виконанні.
- Тісто - 500 грам (слоеное бездрожевое)
- Фарш - 300 грам (свинячий)
- Сир - 300 грам(200г. Твердого російського і 100гр. Сир)
- Яйця - 1 штука(+1 жовток)
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Луковицу чистим, нарізаємо дрібними кубиками і обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору.
До цибулі додаємо фарш, обсмажуємо до готовності. Свинячий фарш можна замінити будь-яким іншим.
Обидва види сиру натираємо на крупній тертці.
Додаємо в обсмажений фарш тертий сир і яйце, солимо і перчимо до смаку (не забуваємо, що сир солоний). Перемішуємо. Наша начинка готова!
Тепер беремо пластинку тесту, розгортаємо її і укладаємо в форму, робимо бортики.
Викладаємо начинку в форму, зверху накриваємо ще одним шаром розкачане тісто. Проколюємо тісто виделкою, робимо невеликий надріз посередині.
В окремій мисочці змішуємо жовток зі столовою ложкою рослинного масла і перцем. Цією сумішшю змащуємо наш пиріг.
Ставимо в попередньо розігріту до 180 градусів духовку, випікаємо протягом 35-45 хвилин.