Кабачки з фаршем та сиром
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як зробити кабачки з фаршем та сиром, - це легко і просто! Виходить відмінна закуска, яка однаково смачна як в холодному, так і в гарячому вигляді. Рекомендую спробувати всім-всім-всім!
Такі кабачки з фаршем та сиром в домашніх умовах готуються дуже легко, і користуються незмінним успіхом. Аж надто смачні! Так що якщо хочете спробувати якусь новеньку закуску замість, скажімо, обридлих котлет, спробуйте це блюдо!
- Фарш - 300 грам
- Крем - 200 грам
- Рис відварний - 1 Склянка (можна трохи менше)
- Цибуля - 1 штука
- Кабачок - 1-2 штук
- Спеції - За смаком
- Сир тертий - За смаком
1. Для початку підготуємо фарш. Солимо і перчимо, додаємо приправи (раджу листя тархуна), і ретельно перемішати. Кабачки нарізаємо товстими кружками, а серединки вирізаємо, подрібнюємо і домішуємо до фаршу.
2. Тепер викладаємо кабачки на деко з пекарської папером, і заповнюємо фаршем. Зверху заливаємо сметаною, додамо спеції за смаком. Можна додати тертий сир.
3. Випікаємо при 180 градусах в духовці 20-30 хвилин, поки не зарум'яниться верхівка.
4. Смачного!