Рецепт Кабачки з фаршем та сиром фото

Кабачки з фаршем та сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Роздільне харчування
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.

Розповім, як зробити кабачки з фаршем та сиром, - це легко і просто! Виходить відмінна закуска, яка однаково смачна як в холодному, так і в гарячому вигляді. Рекомендую спробувати всім-всім-всім!

Опис приготування:

Такі кабачки з фаршем та сиром в домашніх умовах готуються дуже легко, і користуються незмінним успіхом. Аж надто смачні! Так що якщо хочете спробувати якусь новеньку закуску замість, скажімо, обридлих котлет, спробуйте це блюдо!

  • Фарш - 300 грам
  • Крем - 200 грам
  • Рис відварний - 1 Склянка (можна трохи менше)
  • Цибуля - 1 штука
  • Кабачок - 1-2 штук
  • Спеції - За смаком
  • Сир тертий - За смаком
кабачки з фаршем та сиром - фото крок 1
1. Для початку підготуємо фарш. Солимо і перчимо, додаємо приправи (раджу листя тархуна), і ретельно перемішати. Кабачки нарізаємо товстими кружками, а серединки вирізаємо, подрібнюємо і домішуємо до фаршу.
кабачки з фаршем та сиром - фото крок 2
2. Тепер викладаємо кабачки на деко з пекарської папером, і заповнюємо фаршем. Зверху заливаємо сметаною, додамо спеції за смаком. Можна додати тертий сир.
кабачки з фаршем та сиром - фото крок 3
3. Випікаємо при 180 градусах в духовці 20-30 хвилин, поки не зарум'яниться верхівка.
кабачки з фаршем та сиром - фото крок 4
4. Смачного!

Схожі рецепти