Кабачки, фаршировані фаршем, в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Нещодавно в інтернеті натрапив на простий рецепт приготування кабачків, фаршированих фаршем, в мультиварці. Кабачки в мультиварці виходять більш соковитими і смачними, ніж на сковорідці.
Щоб приготувати кабачки, фаршировані фаршем, в мультиварці, потрібно:
1. Нарізаємо цибулю кільцями або соломкою.
2. Змащуємо чашу мультиварки вершковим маслом. Кидаємо в неї цибулю. Ставимо режим "випічка" з 5 хвилин.
3. Додаємо фарш. Ретельно заважаємо, щоб не було грудок.
4. Додаємо томатну пасту, все розмішуємо. Ставимо режим "випічка" з 10 хвилин.
5. Поки в мультиварці готується фарш, займемося іншими інгредієнтами. Нарізаємо моркву кільцями.
6. Промиваємо кабачки під холодною водою, чистимо і нарізаємо соломкою або трьом на тертці.
7. Натираємо часник.
8. Додаємо в чашу морквину, кабачки, часник, розмішуємо. Додаємо консервовану квасолю з банки. Сиплемо сіль, перець за смаком. Помішуємо.
9. Ставимо режим "гасіння" з 50 хвилин.
Подаємо як основне блюдо або як гарнір.
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Цибуля - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Фарш - 350 грам
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Молодий кабачок - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Консервована квасоля - 1 штука (банку)
1. Нарізаємо цибулю кільцями або соломкою.
2. Змащуємо чашу мультиварки вершковим маслом. Кидаємо в неї цибулю. Ставимо режим "випічка" з 5 хвилин.
3. Додаємо фарш. Ретельно заважаємо, щоб не було грудок.
4. Додаємо томатну пасту, все розмішуємо. Ставимо режим "випічка" з 10 хвилин.
5. Поки в мультиварці готується фарш, займемося іншими інгредієнтами. Нарізаємо моркву кільцями.
6. Промиваємо кабачки під холодною водою, чистимо і нарізаємо соломкою або трьом на тертці.
7. Натираємо часник.
8. Додаємо в чашу морквину, кабачки, часник, розмішуємо. Додаємо консервовану квасолю з банки. Сиплемо сіль, перець за смаком. Помішуємо.
9. Ставимо режим "гасіння" з 50 хвилин.
Подаємо як основне блюдо або як гарнір.