Рецепт Кабачки, фаршировані фаршем, в мультиварці фото

Кабачки, фаршировані фаршем, в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Фаршировані

Нещодавно в інтернеті натрапив на простий рецепт приготування кабачків, фаршированих фаршем, в мультиварці. Кабачки в мультиварці виходять більш соковитими і смачними, ніж на сковорідці.

Щоб приготувати кабачки, фаршировані фаршем, в мультиварці, потрібно:

1. Нарізаємо цибулю кільцями або соломкою.

2. Змащуємо чашу мультиварки вершковим маслом. Кидаємо в неї цибулю. Ставимо режим "випічка" з 5 хвилин.

3. Додаємо фарш. Ретельно заважаємо, щоб не було грудок.

4. Додаємо томатну пасту, все розмішуємо. Ставимо режим "випічка" з 10 хвилин.

5. Поки в мультиварці готується фарш, займемося іншими інгредієнтами. Нарізаємо моркву кільцями.

6. Промиваємо кабачки під холодною водою, чистимо і нарізаємо соломкою або трьом на тертці.

7. Натираємо часник.

8. Додаємо в чашу морквину, кабачки, часник, розмішуємо. Додаємо консервовану квасолю з банки. Сиплемо сіль, перець за смаком. Помішуємо.

9. Ставимо режим "гасіння" з 50 хвилин.

Подаємо як основне блюдо або як гарнір.


  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Фарш - 350 грам
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Молодий кабачок - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Консервована квасоля - 1 штука (банку)
Щоб приготувати кабачки, фаршировані фаршем, в мультиварці, потрібно:

1. Нарізаємо цибулю кільцями або соломкою.

2. Змащуємо чашу мультиварки вершковим маслом. Кидаємо в неї цибулю. Ставимо режим "випічка" з 5 хвилин.

3. Додаємо фарш. Ретельно заважаємо, щоб не було грудок.

4. Додаємо томатну пасту, все розмішуємо. Ставимо режим "випічка" з 10 хвилин.

5. Поки в мультиварці готується фарш, займемося іншими інгредієнтами. Нарізаємо моркву кільцями.

6. Промиваємо кабачки під холодною водою, чистимо і нарізаємо соломкою або трьом на тертці.

7. Натираємо часник.

8. Додаємо в чашу морквину, кабачки, часник, розмішуємо. Додаємо консервовану квасолю з банки. Сиплемо сіль, перець за смаком. Помішуємо.

9. Ставимо режим "гасіння" з 50 хвилин.

Подаємо як основне блюдо або як гарнір.

Схожі рецепти