Пиріг з фаршем і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви, як і я, любите ситну і смачну несолодке випічку, то запрошую вас на кухню, щоб повторити цей дивно простий, але дуже класний рецепт. Усе, хто спробує, точно будуть в захваті!
Пропоную Вашій увазі ідею приготування пирога з фаршем і картоплею на бездріжджового тіста. Це ситний перекус будинку, на роботі або на природі, але його можна сміливо подати і на обід або вечерю, наприклад. Начинку завжди можна урізноманітнити спеціями, які вам до душі, щоб зробити пиріг ще смачніше і ароматні. Не проходьте повз, обов'язково спробуйте!
- Вершкове масло - 125 грам
- Борошно - 250 грам (приблизно)
- Яйце - 2 штуки (тільки жовтки)
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Цибулина - 1 штука
- Картопля - 3-4 штук
- Фарш - 200 грам
- Сіль і перець - За смаком
1. Просіяне з сіллю борошно з'єднайте в мисочці з холодним вершковим маслом.
2. Розітріть швидко в крихту.
3. Додайте жовтки і сметану.
4. Замісити тісто.
5. Загорніть його в плівку і приберіть в холодильник приблизно на годинку.
6. А в цей час можна зайнятися начинкою. Картопля очистіть і наріжте дрібними кубиками.
7. Додайте фарш.
8. Слідом викладіть подрібнену цибулю. Додати сіль, поперчіть за смаком і все ретельно перемішайте.
9. Тісто розділяється на дві частини. Кожну розкачати. Викладіть одну на дно жароміцної форми. Розподіліть начинку.
10. Накрийте другим шаром тіста і защипніть краю. Обов'язково зробіть отвір для виходу пари! Надішліть пиріг в розігріту до 180 градусів і випікайте близько 65-75 хвилин до готовності. Смачного!