Рецепт Пиріг з фаршем і картоплею фото

Пиріг з фаршем і картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, М'ясо, Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Випічка, Пироги, Солоне

Якщо ви, як і я, любите ситну і смачну несолодке випічку, то запрошую вас на кухню, щоб повторити цей дивно простий, але дуже класний рецепт. Усе, хто спробує, точно будуть в захваті!

Пропоную Вашій увазі ідею приготування пирога з фаршем і картоплею на бездріжджового тіста. Це ситний перекус будинку, на роботі або на природі, але його можна сміливо подати і на обід або вечерю, наприклад. Начинку завжди можна урізноманітнити спеціями, які вам до душі, щоб зробити пиріг ще смачніше і ароматні. Не проходьте повз, обов'язково спробуйте!

  • Вершкове масло - 125 грам
  • Борошно - 250 грам (приблизно)
  • Яйце - 2 штуки (тільки жовтки)
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Цибулина - 1 штука
  • Картопля - 3-4 штук
  • Фарш - 200 грам
  • Сіль і перець - За смаком
пиріг з фаршем і картоплею - фото крок 1
1. Просіяне з сіллю борошно з'єднайте в мисочці з холодним вершковим маслом.
пиріг з фаршем і картоплею - фото крок 2
2. Розітріть швидко в крихту.
пиріг з фаршем і картоплею - фото крок 3
3. Додайте жовтки і сметану.
пиріг з фаршем і картоплею - фото крок 4
4. Замісити тісто.
пиріг з фаршем і картоплею - фото крок 5
5. Загорніть його в плівку і приберіть в холодильник приблизно на годинку.
пиріг з фаршем і картоплею - фото крок 6
6. А в цей час можна зайнятися начинкою. Картопля очистіть і наріжте дрібними кубиками.
пиріг з фаршем і картоплею - фото крок 7
7. Додайте фарш.
пиріг з фаршем і картоплею - фото крок 8
8. Слідом викладіть подрібнену цибулю. Додати сіль, поперчіть за смаком і все ретельно перемішайте.
пиріг з фаршем і картоплею - фото крок 9
9. Тісто розділяється на дві частини. Кожну розкачати. Викладіть одну на дно жароміцної форми. Розподіліть начинку.
пиріг з фаршем і картоплею - фото крок 10
10. Накрийте другим шаром тіста і защипніть краю. Обов'язково зробіть отвір для виходу пари! Надішліть пиріг в розігріту до 180 градусів і випікайте близько 65-75 хвилин до готовності. Смачного!

Схожі рецепти