Пиріг з дріжджового тіста з ягодами
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом приготування пирога з дріжджового тіста з ягодами. Виходить простий у приготуванні і дуже смачний пиріг: солодкий, але не нудотний і дуже легкий! Спробуйте, вам сподобається!
Рецепт приготування пирога з дріжджового тіста з ягодами вам обов'язково сподобається! Він смачний, має гарний вигляд і дуже приємний аромат. Спробуйте, дуже смачна і проста випічка!
- Тісто листкове дріжджове - 500 грам(1 упаковка)
- Ягоди - 400 грам
- Цукор - 200 грам
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
1. Тісто розморожуємо і розрівнюємо за формою. Робимо кілька отворів, щоб при запіканні воно не здіймалося. Формуємо бортики, а шматочок тесту залишаємо поки осторонь (будемо потім робити прикраса).
2. Ягоди змішаємо з цукром і крохмалем. Намагайтеся не сильно пошкодити ягоди, щоб вони не пускали занадто багато соку. Цю суміш викладаємо поверх тесту. А з останків шматочка робимо однакові смужки, які викладаємо зверху внахлест, щоб вийшла "решітка" .
3. Запікаємо приблизно півгодини, поки тісто не стане рум'яним, а ягоди не почнуть нагадувати желе або варення. Готово!