Пиріг «мармуровий»
(покроковий рецепт з фото)
На десерт пропоную вам приготувати дуже цікавий "мармуровий" пиріг, від якого в захваті будуть і дорослі, та діти. Це дуже проста, але красива і смачна випічка. Готувати будемо в мультиварці.
Цей класний рецепт, який підкаже, як приготувати пиріг "мармуровий" . Його варто взяти на замітку всім зайнятим господаркам. Спекти його можна як в духовці, так і в мультиварці. Що стосується крему, то тут теж можливі найрізноманітніші варіанти. А якщо доповнити верх ягодами, наприклад, то вийде по-справжньому красивий, смачний і святковий десерт.
- Цукор - 225 грам
- Борошно - 125 грам
- Яйце - 6 штук
- Крем - 170 грам
- Ванільний естракт - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 200 грам
- Какао - 100 грам
1. Розтопити вершкове масло і дайте йому трохи охолонути. У невеликій мисці збийте 3 яйця з дрібкою солі. Додайте половину цукру і ванільний екстракт. Збийте все до однорідності і додайте приблизно половину розтопленого масла (в рецепт можна використовувати також рослинна олія без запаху). Збийте все як слід і просійте борошно, щоб вийшло в міру густе тісто.
2. В окремій мисочці збийте яйця з цукром, що залишився, дрібкою солі, розпушувачем, какао і маслом. Додайте просіяне борошно і замісити шоколадне тісто.
3. В даному випадку корж буде випікатися в мультиварці. Вилийте на дно шоколадне тісто.
4. Додайте ванільне тісто. Візьміть паличку дерев'яну або ніж і зробіть розлучення по тесту. Увімкніть на режим "випічка" і залиште приблизно на годинку.
5. Корж готовий. Залиште трохи остудити.
6. Ось і весь секрет, як зробити торт простий і смачний. Залишилося тільки приготувати крем (шоколадну глазур або збиті вершки, наприклад) і прикрасити за бажанням. Смачного!