Мармуровий пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Гарний домашній пиріг завжди до речі! Пропоную приготувати ніжний, повітряний і ароматний мармуровий пиріг, і подати до сімейного чаювання, в якості десерту. Запевняю, всі будуть приємно здивовані!
Якщо Ви хочете приготувати і правда смачний домашній пиріг, то даний рецепт - безпрограшний варіант! Він виходить ніжним і не нудотно солодким. А шоколадне і класичне тісто відмінно відтіняють і доповнюють один одного. Раджу спробувати!
- Борошно - 2 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 150 грам
- Яйце - 4 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Молоко - 100-150 мілілітрів
- Шоколад - 100 грам
- Ванілін - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
1. Вершкове масло, цукор і яйця збийте до пишної маси за допомогою міксера.
2. Потім в масляну суміш просійте борошно, розпушувач, сіль і ванілін, влийте молоко і замісити тісто.
3. На водяній бані розтопіть шоколад. Змішайте половину тіста з шоколадом.
4. У форму для випічки, чергуючи викладіть шоколадне і класичне тісто.
5. Випікайте пиріг протягом 90 хвилин при температурі 170 градусів. Приємного чаювання!