Пілаф з кешью
(покроковий рецепт з фото)
Плов - грецьке блюдо, схоже на плов, тільки з деякими "особливостями" . Якщо приготувати Пілаф на овочевому бульйоні, то вийде дуже смачне і ситне блюдо. Спробуйте!
Якщо рис доповнити рис обсмаженими горіхами і корицею, вийде дуже смачне, postnoe блюдо! З одного боку Пілаф нагадує плов без м'яса, з іншою - кутю. До речі, бульйон можна брати і рибний, і м'ясної, а можна і зовсім замінити його водою. Пригощайтеся!
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Горіхи кешью - 200 грам
- Рис басматі - 250 грам
- Обкладинка - 1 штука
- Бульйон гарячий - 550 мілілітрів (овочевий)
У сковороді розігрійте масло, викладіть горіхи.
Викладіть рис, паличку кориці і залийте все гарячим бульйоном. Додати сіль, доведіть до кипіння.
Томіть на слабкому вогні 12-15 хвилин. Перед подачею злегка розпушите рис вилкою. Смачного!