Рецепт Пілаф з кешью фото

Пілаф з кешью
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Крупи, Мал, Басматі
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви

Плов - грецьке блюдо, схоже на плов, тільки з деякими "особливостями" . Якщо приготувати Пілаф на овочевому бульйоні, то вийде дуже смачне і ситне блюдо. Спробуйте!

Якщо рис доповнити рис обсмаженими горіхами і корицею, вийде дуже смачне, postnoe блюдо! З одного боку Пілаф нагадує плов без м'яса, з іншою - кутю. До речі, бульйон можна брати і рибний, і м'ясної, а можна і зовсім замінити його водою. Пригощайтеся!

  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Горіхи кешью - 200 грам
  • Рис басматі - 250 грам
  • Обкладинка - 1 штука
  • Бульйон гарячий - 550 мілілітрів (овочевий)
пілаф з кешью - фото крок 1
У сковороді розігрійте масло, викладіть горіхи.
пілаф з кешью - фото крок 2
Викладіть рис, паличку кориці і залийте все гарячим бульйоном. Додати сіль, доведіть до кипіння.
пілаф з кешью - фото крок 3
Томіть на слабкому вогні 12-15 хвилин. Перед подачею злегка розпушите рис вилкою. Смачного!

Схожі рецепти