Рецепт Піка Пеппероні фото

Піка Пеппероні
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Молочні продукти , Дріжджове тісто
Вегетаріанське харчування
На обід
Випічка , Піца
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Піца - блюдо родом із сонячної Італії, але готують її в кожному регіоні абсолютно по-різному. Блюдо придумано було селянами, але люблять його, напевно, всі без винятку, навіть Ніндзя Черепашки

Опис приготування:

Чому у даного рецепта таку назву? Піца отримала свою назву від назви ковбаси. В даному випадку мається на увазі піца з круглими шматочками копченої ковбаси під назвою"Пепероні" . Дуже важко купити таку ковбасу на просторах СНД. Її можна замінити на свинячу ковбасу, однорідну салямі. Пропоную свій простий рецепт, як приготувати піцу"Пепероні" .

  • Борошно - 3 склянки
  • Сухі дріжджі - 11 грам
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Молоко - 300 мілілітрів
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Пепероні - 300 грам
  • Помідори - 2 штуки
  • Твердий сир - 400 грам (або суміш сирів)
  • Томатний соус - 5-6 Ст. Ложок
піка Пеппероні - фото крок 1
Для приготування піци просійте в миску борошно. Додайте сіль, цукор. Перемішайте борошно з цукром і сіллю просто руками.
піка Пеппероні - фото крок 2
У молоці розведіть сухі дріжджі. Дайте їм постояти в спокої близько 10 хвилин.
піка Пеппероні - фото крок 3
Влийте дріжджі до борошна. Замісити тісто.
піка Пеппероні - фото крок 4
В кінці замісу влийте до тесту рослинне масло. Знову замісити. Зберіть тісто в кулю. Покладіть його акуратно в миску. Затягніть миску плівкою. При кімнатній температурі тісто має піднятися за 2-3 годину. Влітку в 35-градусну спеку у мене тісто зійшло за 40 хвилин.
піка Пеппероні - фото крок 5
Розділіть тісто на кілька частин. Розкачайте в пласт. Покладіть в форму для випічки. На тісто викладіть пару ложок томатного соусу.
піка Пеппероні - фото крок 6
Розподіліть соус по всьому тесту. Зверху викладіть ковбасу і нарізані томати.
піка Пеппероні - фото крок 7
Натріть на крупній тертці сир. Посипте сиром всю піцу. Використовуйте саме крупну тертку, щоб при запіканні сир не перетворився на чіпси.
піка Пеппероні - фото крок 8
Подайте піцу"Пепероні" до столу, посипавши її зверху зеленню. Приємного апетиту і душевних посиденьок з друзями і рідними!

Схожі рецепти