Рецепт Піджарка до макаронів фото

Піджарка до макаронів
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Фарш
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Спагеті
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Всім привіт! Сьогодні хочу поділитися з вами прекрасним рецептом, як приготувати піджарку до макаронів. Блюдо готується дуже просто, а результат обов'язково вам сподобається!

Опис приготування:

За бажанням можна додати часник і додаткові спеції під час обсмажування м'яса. Так соус буде більш насиченим і ароматним. Спагеті з соусом"Маринара" виходять шалено смачними, соковитими і ситними. Спробуйте рецепт дому та діліться результатами в коментарях.

  • Спагеті - 400 грам
  • Соус"Маринара" - 450 грам
  • Фарш із яловичини - 500-600 грам
  • Сіль, перець, вода - За смаком
1
Підготуйте всі інгредієнти.
2
У каструлю наливаємо воду, додаємо сіль і даємо їй закипіти. У сковороді підігріваємо невелику кількість оливкової олії і починаємо обсмажувати яловичий фарш зі спеціями, постійно помішуючи. Смажимо до тих пір, поки яловичина НЕ посвітлішає.
3
Опускаємо спагетті в киплячу воду і варимо до готовності. До м'яса додаємо соус"Маринара" і ретельно все перемішуємо.
4
Зливаємо воду зі спагеті, відкидаємо на друшляк і промиваємо під водою. Додаємо спагетті в соус і ретельно перемішуємо.
5
Паста готова, смачного!

Схожі рецепти