Рецепт Піца з печерицями та ковбасою фото

Піца з печерицями та ковбасою
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Гриби , Печериці , Ковбаса
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Фуршет , Святковий обід
Випічка , Піца
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 35 хв.

Маючи під рукою кілька печериць і нарізку ковбаси, можна приготувати смачну піцу з печерицями та ковбасою. Тісто приготуємо за 15 хвилин, викладемо інгредієнти і запекти в духовці. Вперед!

Опис приготування:

Як приготувати піцу з печерицями та ковбасою?

1. Спочатку зробіть тісто. Для цього змішайте просіяне борошно з розпушувачем, додайте воду, оливкова олія. Замісити тісто, воно повинно бути м'яким і еластичним.

2. Увімкніть духовку на 190 градусів, нехай нагрівається. Буду робити піцу за формою дека, його треба застелити пергаментним папером.

3. Розкачайте тісто, викладіть його на деко.

4. Сир натріть, ковбасу наріжте кружальцями. Гриби промийте і наріжте пластинками. Помідори наріжте часточками. Болгарський перець очистіть і наріжте півкільцями. Базилік подрібніть.

5. Тісто змастіть пюре з помідорів. Додайте орегано і, по бажанню, поперчіть.

6. Викладіть на тісто сир, ковбасу, печериці, помідори і болгарський перець. Посипте подрібненим базиліком.

7. Випікайте піцу протягом чверті години в розігрітій духовці при температурі 180-190 градусів.

Піца з печерицями та ковбасою готова!

Смачного!

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Ковбаса - 80 грам
  • Сир жовтий - 150 грам
  • Томатне пюре (протерті помідори) - 5-6 Ст. Ложок
  • Орегано - - За смаком
  • Помідор - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Печериці - 3-5 штук
  • Свіжий базилік - - За смаком
Як приготувати піцу з печерицями та ковбасою?

1. Спочатку зробіть тісто. Для цього змішайте просіяне борошно з розпушувачем, додайте воду, оливкова олія. Замісити тісто, воно повинно бути м'яким і еластичним.

2. Увімкніть духовку на 190 градусів, нехай нагрівається. Буду робити піцу за формою дека, його треба застелити пергаментним папером.

3. Розкачайте тісто, викладіть його на деко.

4. Сир натріть, ковбасу наріжте кружальцями. Гриби промийте і наріжте пластинками. Помідори наріжте часточками. Болгарський перець очистіть і наріжте півкільцями. Базилік подрібніть.

5. Тісто змастіть пюре з помідорів. Додайте орегано і, по бажанню, поперчіть.

6. Викладіть на тісто сир, ковбасу, печериці, помідори і болгарський перець. Посипте подрібненим базиліком.

7. Випікайте піцу протягом чверті години в розігрітій духовці при температурі 180-190 градусів.

Піца з печерицями та ковбасою готова!

Смачного!

Схожі рецепти