Рецепт Піца з печерицями та сиром фото

Піца з печерицями та сиром
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Молочні продукти , Гриби , Печериці
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Фуршет , Святковий обід
Випічка , Піца
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Обожнюю прості і ситні закуски, які можна приготувати про запас. Однією з таких закусок є піца з печерицями та сиром. До того ж, така піца обійдеться зовсім недорого. Ділюся рецептом!

Опис приготування:

Печериці не підлягають попередній обробці, вони годяться в їжу навіть сирими, тому готувати їх дуже зручно. Старі темні гриби я чищу від шкірки, але і це не обов'язково. Промийте їх і викладіть на паперові рушники, нехай просохнуть. Отже, займемося піцою.

Як приготувати піцу з печерицями та сиром?

1. Замісити тісто з просіяного борошна, розпушувача, масла і води. По бажанню, додайте борошна. У вас повинно вийти м'яке і еластичне тісто. Розкачайте до товщини 0, 5 см. Деко застеліть пергаментом. Викладіть на нього розкатаний пласт тесту.

2. Увімкніть духовку, піцу будемо випікати при температурі 190 градусів.

3. На основу викладіть тертий сир. Можна використовувати жовтий сир або моцарелу.

4. Печериці наріжте тонкими пластинками і розподіліть по всій поверхні піци.

5. Випікайте піцу з печерицями та сиром протягом 13-15 хвилин.

6. Поки піца запікається, промийте, просушіть і дрібно нарубати петрушку.

7. Готову піцу прикрасьте свіжою петрушкою і подавайте.

Піца з печерицями та сиром готова!

Смачного!

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Вода - 100 мілілітрів (кип'ячена охолоджена)
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Сир тертий - 5-6 Ст. Ложок
  • Печериці - 10 штук
  • Петрушка - - За смаком
Печериці не підлягають попередній обробці, вони годяться в їжу навіть сирими, тому готувати їх дуже зручно. Старі темні гриби я чищу від шкірки, але і це не обов'язково. Промийте їх і викладіть на паперові рушники, нехай просохнуть. Отже, займемося піцою.

Як приготувати піцу з печерицями та сиром?

1. Замісити тісто з просіяного борошна, розпушувача, масла і води. По бажанню, додайте борошна. У вас повинно вийти м'яке і еластичне тісто. Розкачайте до товщини 0, 5 см. Деко застеліть пергаментом. Викладіть на нього розкатаний пласт тесту.

2. Увімкніть духовку, піцу будемо випікати при температурі 190 градусів.

3. На основу викладіть тертий сир. Можна використовувати жовтий сир або моцарелу.

4. Печериці наріжте тонкими пластинками і розподіліть по всій поверхні піци.

5. Випікайте піцу з печерицями та сиром протягом 13-15 хвилин.

6. Поки піца запікається, промийте, просушіть і дрібно нарубати петрушку.

7. Готову піцу прикрасьте свіжою петрушкою і подавайте.

Піца з печерицями та сиром готова!

Смачного!

Схожі рецепти