Піца з ковбасою і печерицями
(покроковий рецепт з фото)
Навіщо купувати піцу в кафе або ресторані, якщо її можна приготувати вдома? Переймаючись цим питанням, я сам купив необхідні інгредієнти і приготував чудову піцу з ковбасою і печерицями.
Перед вами простий рецепт, як приготувати піцу з ковбасою і печерицями. В першу чергу готуємо тісто, залишаємо його підходити в теплому місці. Потім потрібно підготувати і викласти інгредієнти, які ви використовуєте для начинки. А вже там-то можете фантазувати вдосталь! Дивіться детальний рецепт нижче.
- Вода - 0, 5 склянки
- Дріжджі сухі - 1 Ст. Ложка
- Молоко - 1 Склянка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка(+ скільки візьме тісто)
- Ковбаса - 300 грам (салями)
- Сир твердий - 250 грам
- Майонез - За смаком
- Кетчуп - За смаком
- Печериці - 200 грам
- Томати - 2 штуки
- Перець болгарський - 1-2 штук
Приготуємо тісто. У теплій воді розчиняємо дріжджі, додавши тепле молоко. Перемішуємо, щоб дріжджі повністю розчинилися. Додайте цукор, сіль і борошно. Замісити тісто, поставте його в тепле місце на 45 хвилин.
Тим часом підготуємо інші інгредієнти. Сир натріть на середній терці, помідори і перець нарізаємо кільцями, гриби - пластинками, салями - соломкою.
Викладаємо тісто на деко, зверху змащуємо кетчупом і майонезом (тонким шаром). Присипаємо тертим сиром і викладаємо ковбасу та овочі.
Укладаємо гриби.
Знову присипаємо тертим сиром. Ставимо деко в духовку, випікаємо піцу до готовності.
При подачі на стіл можна присипати піцу зеленню.
Смачного!