Піца «3 сиру»
(покроковий рецепт з фото)
Усім шанувальникам сиру рекомендую спробувати це обладнаний піцу. Тонкий хрусткий корж, насичений смак начинки і дуже простий процес, доступний навіть новачкові. Неможливо пройти повз, згодні?
Хочу показати вам, як приготувати піцу"3 сиру" з трюфелевим маслом. Вона виходить дивно ароматної і пікантною. В даному випадку класична італійська трійка - моцарелла, Рікотта та пармезан, але ви можете використовувати будь-які інші улюблені сири. До речі, в рецепті немає соусу, на мій погляд, він тут і не потрібен, але при бажанні можете додати.
- Борошно - 2 склянки
- Вода - 3/4 склянки (приблизно)
- Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
- Сир - За смаком(Rikotta, моцарелла, пармезан)
- Трюфельне масло - За смаком (по бажанню)
1. Дріжджі розчиніть у теплій воді. На робочий стіл просійте борошно. Зробіть в центрі поглиблення і вилийте воду. Замісити тісто. Накрийте рушником і залиште підходити на годинку.
2. Розділіть тісто на дві рівні частини і розкачайте.
3. Викладіть 3 виду сиру і збризніть трюфелевим маслом. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку.
4. Запікайте піцу до рум'яності, приблизно 10-12 хвилин.
Подавайте до столу гарячою.
Смачного!
Подавайте до столу гарячою.
Смачного!