Рецепт Піца «3 сиру» фото

Піца «3 сиру»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир , Дріжджове тісто
Пісні страви
На обід , На вечерю
Випічка , Піца
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Усім шанувальникам сиру рекомендую спробувати це обладнаний піцу. Тонкий хрусткий корж, насичений смак начинки і дуже простий процес, доступний навіть новачкові. Неможливо пройти повз, згодні?

Опис приготування:

Хочу показати вам, як приготувати піцу"3 сиру" з трюфелевим маслом. Вона виходить дивно ароматної і пікантною. В даному випадку класична італійська трійка - моцарелла, Рікотта та пармезан, але ви можете використовувати будь-які інші улюблені сири. До речі, в рецепті немає соусу, на мій погляд, він тут і не потрібен, але при бажанні можете додати.

  • Борошно - 2 склянки
  • Вода - 3/4 склянки (приблизно)
  • Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
  • Сир - За смаком(Rikotta, моцарелла, пармезан)
  • Трюфельне масло - За смаком (по бажанню)
піца
1. Дріжджі розчиніть у теплій воді. На робочий стіл просійте борошно. Зробіть в центрі поглиблення і вилийте воду. Замісити тісто. Накрийте рушником і залиште підходити на годинку.
піца
2. Розділіть тісто на дві рівні частини і розкачайте.
піца
3. Викладіть 3 виду сиру і збризніть трюфелевим маслом. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку.
піца
4. Запікайте піцу до рум'яності, приблизно 10-12 хвилин.
Подавайте до столу гарячою.
Смачного!

Схожі рецепти