Піца «чотири сиру»
(покроковий рецепт з фото)
Піца "чотири сиру" - ніжна, соковита, проста і в той же час вишукана. Готується вона з борошняної основи і чотирьох видів сиру - моцарели, горгонзоли, Пармезан і еmmentalya. Трохи перцю і готово!
Якщо у вас немає сирів, зазначених серед інгредієнтів рецепта, то ви можете замінити на будь-які інші сири, які любите. Головне, щоб сири були різні.
Отже, як приготувати піцу "чотири сиру"?
1. Спочатку приготуємо тісто. Секрет гарного тесту - в якості борошна. Її обов'язково треба просіяти. Отже, в мисці змішайте борошно з розпушувачем. Додайте до них воду, оливкова олія, приправити сіллю. Замісити тісто до м'якого і еластичного.
2. Розкачайте тісто, товщиною 0, 5 см, надавши тесту форму піци. Викладіть основу на деко, застелений пергаментним папером.
3. Сир натріть на крупній тертці в окремі мисочки.
4. Візуально розділіть піцу на чотири частини, на кожну частину викладіть сир одного сорту.
5. Випікайте піцу в розігрітій до 190 градусів духовці 12-15 хвилин.
Піца "чотири сиру" готова!
Смачного!
- Борошно - 1, 5 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Вода - 100 мілілітрів
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Перець чорний мелений - - За смаком
- Сир "пармезан" - 80-100 грам
- Сир "моцарелла" - 100 грам
- Сир "горгонзола" - 80-100 грам
- Сир "емменталь" - 80-100 грам
Отже, як приготувати піцу "чотири сиру"?
1. Спочатку приготуємо тісто. Секрет гарного тесту - в якості борошна. Її обов'язково треба просіяти. Отже, в мисці змішайте борошно з розпушувачем. Додайте до них воду, оливкова олія, приправити сіллю. Замісити тісто до м'якого і еластичного.
2. Розкачайте тісто, товщиною 0, 5 см, надавши тесту форму піци. Викладіть основу на деко, застелений пергаментним папером.
3. Сир натріть на крупній тертці в окремі мисочки.
4. Візуально розділіть піцу на чотири частини, на кожну частину викладіть сир одного сорту.
5. Випікайте піцу в розігрітій до 190 градусів духовці 12-15 хвилин.
Піца "чотири сиру" готова!
Смачного!