Перловка з veshenkami
(покроковий рецепт з фото)
Завжди корисно пробувати і відкривати для себе нові поєднання інгредієнтів! Цього разу я спробував приготувати перлову кашу з вешенками і не прогадав! просте, але дуже ситне блюдо!
Подивіться, як приготувати перловку з вешенками. Ситне блюдо для тих, хто не їсть м'ясо або просто хоче урізноманітнити свій раціон.
Важливе зауваження: не забудьте заздалегідь замочити перлову крупу в воді. Тоді процес готування буде дуже швидким. Пробуйте з задоволенням!
- Крупа перлова - 1 Склянка
- Гливи - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
- Зелень свіжа - За смаком
Попередньо замочіть перлову крупу в воді, можна це зробити з вечора. Вранці промийте та відваріть крупу в підсоленій киплячій воді до готовності.
Гливи промиваємо та нарізаємо пластинками. Обсмажуємо кілька хвилин на рослинній олії. Додаємо до грибів порізану цибулю і терту моркву. Перемішуємо і смажимо разом до готовності.
З'єднуємо перловку з вешенками, морквою і цибулею. Перемішуємо і присипаємо зеленню. Потім згасимо продукти разом 2-3 хвилини. Все готово. Смачного!