Рецепт Перловка з veshenkami фото

Перловка з veshenkami
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Гриби , Перлова крупа
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , Для дітей
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Завжди корисно пробувати і відкривати для себе нові поєднання інгредієнтів! Цього разу я спробував приготувати перлову кашу з вешенками і не прогадав! просте, але дуже ситне блюдо!

Опис приготування:

Подивіться, як приготувати перловку з вешенками. Ситне блюдо для тих, хто не їсть м'ясо або просто хоче урізноманітнити свій раціон.

Важливе зауваження: не забудьте заздалегідь замочити перлову крупу в воді. Тоді процес готування буде дуже швидким. Пробуйте з задоволенням!

  • Крупа перлова - 1 Склянка
  • Гливи - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Зелень свіжа - За смаком
перловка з veshenkami - фото крок 1
Попередньо замочіть перлову крупу в воді, можна це зробити з вечора. Вранці промийте та відваріть крупу в підсоленій киплячій воді до готовності.
перловка з veshenkami - фото крок 2
Гливи промиваємо та нарізаємо пластинками. Обсмажуємо кілька хвилин на рослинній олії. Додаємо до грибів порізану цибулю і терту моркву. Перемішуємо і смажимо разом до готовності.
перловка з veshenkami - фото крок 3
З'єднуємо перловку з вешенками, морквою і цибулею. Перемішуємо і присипаємо зеленню. Потім згасимо продукти разом 2-3 хвилини. Все готово. Смачного!

Схожі рецепти