Перловка з тушонкою
(покроковий рецепт з фото)
Іноді хочеться урізноманітнити раціон корисними кашами, тому я розповім, як приготувати перловку з тушонкою. Цей рецепт передбачений для мультиварки, але таку кашу можна готувати і на плиті.
Перловка - дуже корисна крупа, яку можна готувати як гарнір або самостійне блюдо. В даному випадку це перловка з тушонкою. Я розповім, як приготувати перловку з тушонкою в мультиварці дуже швидко. Якщо у вас немає такої сучасної техніки, не впадай у відчай, оскільки кашу можна приготувати і на кухонній плиті без особливих зусиль і кулінарних навичок.
- Перлова крупа - 2 склянки (мультистакан)
- Вода - 5 склянок (мультистакан)
- Часник - 3-5 зубчиків
- Консервований - 200 грам
- Сіль - За смаком
1. Я дуже люблю готувати в мультиварці, і цей рецепт теж для неї. Перловки нам буде потрібно 2 мультистакана, а води - 5. Перлову крупу попередньо слід добре промити.
2. Викладаємо крупу в чашу мультиварки, а зверху розкладаємо часточки часнику.
3. У моїй мультиварці я вибрала режим "гречка" і зайнялася своїми справами. Після виходу з режиму я відкрила мультиварку і додала тушонку (у мене була яловича).
4. Потім включила режим "підігрів" і знову залишила мультиварку, поки вона не вимкнулася. За таким рецептом перловка з тушонкою виходить розсипчастою і дуже смачною.
5. Подавайте кашу в гарячому вигляді як самостійне блюдо. Також ви можете приготувати її і на кухонній плиті, використовуючи пропорції 1к3 і запарівая кашу на водяній бані. Тушонка в такому випадку додається вже в кінці.