Перловка з тушонкою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо описати це блюдо в декількох словах, то воно дуже корисне, досить економічне і неймовірно смачне, до того ж готувати перлову крупу з мультиваркою одне задоволення.
Так вже вийшло, що перлова крупа одна з найдешевших і корисних, але ось готувати і їсти її чомусь не всі люблять. Ось і у мене вдома завжди стояв пакет цієї крупи, але готувала я таку кашу вкрай рідко, але як тільки вдома з'явилася мультиварка, я почала експериментувати до різними стравами, пішла в хід і крупа. І сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати перловку з тушонкою в мультиварці, адже як виявилося, ця каша може бути дуже навіть смачна, якщо її правильно приготувати. Ну а додати до неї можна все, що завгодно: овочі, м'ясо, гриби або звичайну тушонку, як в цьому випадку. Виходить дуже смачно і ситно, а головне просто і без особливих витрат вашого часу і сил - включаєте режим і можете займатися своїми справами. Так що для всіх любителів простий і ситної їжі я пропоную цей рецепт приготування перловки з тушонкою в мультиварці.
- Крупа перлова - 2 склянки (замочити на ніч)
- Вода - 5 склянок
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Консервований - 320 грам (стандартна банку )
- Сіль - 1, 5 чайних ложки (за смаком)
- Спеції - За смаком