Рецепт Перловка в мультиварці фото

Перловка в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи, Перлова крупа
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, Корисний обід, На сніданок, Здоровий сніданок
Гарячі страви, Каші

Перлова каша - це неймовірно корисна страва. Але мало хто знає, що корисне цілком може бути смачним! Я розповім, як приготувати перлову кашу в мультиварці: енергетичну цінну і смачну.

Перлова каша обов'язково повинна бути в раціоні тих, хто піклується про своє здоров'я. Перлова крупа багата білками, містить велику кількість вітамінів групи А, В, Е, D, а також залізо, мідь, йод, фосфор і кальцій. Дізнайтеся, як легко і швидко приготувати неймовірно корисну, і, що найголовніше, смачну перловку в мультиварці!

  • Перлова крупа - 1 Склянка
  • Вода - 2.5 склянки
  • Сіль, цукор - - За смаком
  • Вершкове масло - 20 грам
1
Ретельно промийте крупу під холодною проточною водою. Потім перекладіть її в чашу мультиварки, залийте водою і залиште на всю ніч (перловка повинна набрякнути). Якщо у вас немає часу, залийте перловку такою ж кількістю окропу і дайте їй постояти 30-40 хвилин.
2
Коли перловка набухла, додайте цукор, масло і сіль.
3
Виберіть режим "каша" або "гречка", виставте таймер на 60-80 хвилин.
4
Після закінчення програми виберіть режим "підігрів" з 15-20 хвилин і дайте каші настоятися.
5
Розкладіть готову кашу по тарілках. Подавайте як самостійне блюдо або як гарнір. Смачного!

Схожі рецепти