Перловка в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Перлова каша - це неймовірно корисна страва. Але мало хто знає, що корисне цілком може бути смачним! Я розповім, як приготувати перлову кашу в мультиварці: енергетичну цінну і смачну.
Перлова каша обов'язково повинна бути в раціоні тих, хто піклується про своє здоров'я. Перлова крупа багата білками, містить велику кількість вітамінів групи А, В, Е, D, а також залізо, мідь, йод, фосфор і кальцій. Дізнайтеся, як легко і швидко приготувати неймовірно корисну, і, що найголовніше, смачну перловку в мультиварці!
- Перлова крупа - 1 Склянка
- Вода - 2.5 склянки
- Сіль, цукор - - За смаком
- Вершкове масло - 20 грам
1
Ретельно промийте крупу під холодною проточною водою. Потім перекладіть її в чашу мультиварки, залийте водою і залиште на всю ніч (перловка повинна набрякнути). Якщо у вас немає часу, залийте перловку такою ж кількістю окропу і дайте їй постояти 30-40 хвилин.
2
Коли перловка набухла, додайте цукор, масло і сіль.
3
Виберіть режим "каша" або "гречка", виставте таймер на 60-80 хвилин.
4
Після закінчення програми виберіть режим "підігрів" з 15-20 хвилин і дайте каші настоятися.
5
Розкладіть готову кашу по тарілках. Подавайте як самостійне блюдо або як гарнір. Смачного!