Перлова каша
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам здається, що ви не любите перлову кашу, напевно, ви просто ще не пробували приготувати її за цим рецептом, в якому ми додамо в перловку цибулю і ароматний часник для насиченого смаку.
Чомусь багато цю чудову кашу недолюблюють, і даремно, адже перловка насправді дуже корисна і поживна. А приготувати її смачно з цим простим рецептом перлової каші зовсім не складно, Усе, що нам знадобитися тут, це додати в перловку цибулю і трохи часнику. Повірте, з цим рецептом приготування перлової каші блюдо заграє новими фарбами, і можливо в такому вигляді перловка сподобається і вам, і вашим домашнім.
- Крупа перлова - 0, 5 склянки
- Вода - 2 склянки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Сіль - За смаком
Якщо ви збираєтеся готувати перловку до сніданку, то її слід перед цим заздалегідь залити холодною водою і залишити розмокати на ніч. А вранці ми зливаємо воду і заливаємо перловку свіжою водою (2 склянками), солимо за смаком. Ставимо каструлю з кашею на вогонь і варимо перловку, помішуючи, до повної готовності, тобто приблизно 40 хвилин.
Коли перловка буде майже готова, ми чистимо цибулю і часник, нарізаємо їх дрібно і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору.
Потім просто змішуємо готову кашу і обсмажені овочі, і подаємо блюдо до столу. Приємного всім апетиту!