Перець солодкий, фарширований сиром
(покроковий рецепт з фото)
Перець солодкий, фарширований сиром, - приємна пікантна закуска на святковий стіл. Розповідаю, що не схибити в її приготуванні.
Перець солодкий, фарширований сиром, відмінно виглядає на святковому столі. Особливо він радує в зиязикай час, як яскравий спогад про літо. Для приготування перцю солодкого, фаршированого сиром, треба брати обов'язково стиглі соковиті плоди. У начинку можна додати гострий перець. Я іноді перці, не охолоджує, а запікаю в духовці. Виходить теж дуже смачно. Успіхів і приємного апетиту!
- Солодкий перець - 6-8 штук (різнокольоровий)
- Сир - 300 грам(polutverdиy)
- Вершкове масло - 250 грам
- Часник - 5 зубчиків
- Зелень кріп, петрушка - 1 штука (пучок)
- Спеції - 1 За смаком (сіль, перець)
Перець почистити від насіння, плодоніжки. Помити і обсушити.
Сир натерти на тертці і змішати з вершковим маслом.
Сир і масло змішати з часником, спеціями, подрібненими верхівками перців і подрібненою зеленню. Все збити міксером.
Отриманою сумішшю начинити перці і поставити в холодильник на 2-3 годину.
Охолоджені начинені перці порізати кільцями і подати на тарілці з зеленню.