Солодкий перець, фарширований перловкою
(покроковий рецепт з фото)
Є кілька овочів, які ідеально підходять для того, щоб їх нафарширували: помідори, кабачки, перці і баклажани. Багато з них стають вдалою основою для гарячого блюда з начинкою.
Є загальна схема, по якій роблять такі варіанти: відваріть окремо крупу, обсмажте овочі, а потім вже фаршируйте перець і відправляйте доводити блюдо до готовності. Але все-таки для початку прочитайте, як приготувати солодкий перець, фарширований перловкою. У складі немає фаршу, але можете додати.
- Болгарський перець - 5-6 штук
- Перлова крупа - 100 грам
- Томатний соус - 100 грам
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Гриби - 5 штук
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Перловку відваріть до готовності.
У розігрітій олії обсмажте 3 хвилини дрібно нарізану цибулю (1 шт). Потім додайте нарізані гриби. Готуйте інгредієнти разом ще 5 хвилин.
Потім додайте в сковороду перловку, сіль і спеції. Перемішайте на невеликому вогні.
Начинкою нафаршируйте перці.
Зробіть соус. Обсмажте до прозорості в олії цибулю, що залишився шматочками. Додайте натерту моркву. Потім влийте томатну пасту. Ретельно перемішайте. Готуйте 5 хвилин.
У глибоку сковороду викладіть перець. Залийте його готовим соусом. Гасіть блюдо протягом 30 хвилин під кришкою після кипіння. Смачного!