Рецепт Солодкий перець, фарширований перловкою фото

Солодкий перець, фарширований перловкою
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Крупи , Болгарський перець , Перлова крупа
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Є кілька овочів, які ідеально підходять для того, щоб їх нафарширували: помідори, кабачки, перці і баклажани. Багато з них стають вдалою основою для гарячого блюда з начинкою.

Опис приготування:

Є загальна схема, по якій роблять такі варіанти: відваріть окремо крупу, обсмажте овочі, а потім вже фаршируйте перець і відправляйте доводити блюдо до готовності. Але все-таки для початку прочитайте, як приготувати солодкий перець, фарширований перловкою. У складі немає фаршу, але можете додати.

  • Болгарський перець - 5-6 штук
  • Перлова крупа - 100 грам
  • Томатний соус - 100 грам
  • Морква - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Гриби - 5 штук
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
солодкий перець, фарширований перловкою - фото крок 1
Перловку відваріть до готовності.
солодкий перець, фарширований перловкою - фото крок 2
У розігрітій олії обсмажте 3 хвилини дрібно нарізану цибулю (1 шт). Потім додайте нарізані гриби. Готуйте інгредієнти разом ще 5 хвилин.
солодкий перець, фарширований перловкою - фото крок 3
Потім додайте в сковороду перловку, сіль і спеції. Перемішайте на невеликому вогні.
солодкий перець, фарширований перловкою - фото крок 4
Начинкою нафаршируйте перці.
солодкий перець, фарширований перловкою - фото крок 5
Зробіть соус. Обсмажте до прозорості в олії цибулю, що залишився шматочками. Додайте натерту моркву. Потім влийте томатну пасту. Ретельно перемішайте. Готуйте 5 хвилин.
солодкий перець, фарширований перловкою - фото крок 6
У глибоку сковороду викладіть перець. Залийте його готовим соусом. Гасіть блюдо протягом 30 хвилин під кришкою після кипіння. Смачного!

Схожі рецепти