Перець солодкий на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную просту і швидку заготовку солодкого перцю на зиму. Її можна додавати в піджарку для супу, соуси, podlivи. Вона додасть стравам аромат і смак свіжого перцю. Заготівлю зберігайте в холодильнику.
Перець вибирайте стиглий, непошкодженій, НЕ млявий, без підгнилих місць. Це обов'язкові уязика! Перець не береться термічній обробці, тому заготовку слід зберігати тільки в холодильнику. Заготівля виходить солоної, але так як вона додається в блюдо потроху - це нормально.
- Перець болгарський - 1 кілограм
- Сіль - 250 грам
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
Підготуйте всі інгредієнти. Болгарський перець вимийте.
Перець розрізати навпіл, видаліть плодоніжки, насіння. Перекрутіть овочі на м'ясорубці, додайте сіль, перемішайте.
Розкладіть перець по стерилізованих банках, залийте рослинним маслом і закрийте чистими кришками. Зберігайте заготовку в холодильнику!