Рецепт Перець солодкий на зиму фото

Перець солодкий на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування
На швидку руку , Літні
Заготовки , Консервація , Солоне
Кількість порцій: 1
Час приготування: 10 хв.

Пропоную просту і швидку заготовку солодкого перцю на зиму. Її можна додавати в піджарку для супу, соуси, podlivи. Вона додасть стравам аромат і смак свіжого перцю. Заготівлю зберігайте в холодильнику.

Опис приготування:

Перець вибирайте стиглий, непошкодженій, НЕ млявий, без підгнилих місць. Це обов'язкові уязика! Перець не береться термічній обробці, тому заготовку слід зберігати тільки в холодильнику. Заготівля виходить солоної, але так як вона додається в блюдо потроху - це нормально.

  • Перець болгарський - 1 кілограм
  • Сіль - 250 грам
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
перець солодкий на зиму - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти. Болгарський перець вимийте.
перець солодкий на зиму - фото крок 2
Перець розрізати навпіл, видаліть плодоніжки, насіння. Перекрутіть овочі на м'ясорубці, додайте сіль, перемішайте.
перець солодкий на зиму - фото крок 3
Розкладіть перець по стерилізованих банках, залийте рослинним маслом і закрийте чистими кришками. Зберігайте заготовку в холодильнику!

Схожі рецепти