Рецепт Перець солодкий в олії фото

Перець солодкий в олії
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Болгарська кухня
Овочі, Болгарський перець
Вегетаріанське харчування
На швидку руку, Літні
Заготовки

Перець солодкий в олії - відмінна закуска. Ароматний, з ніжним, пікантним смаком він добре підійде до м'яса, птиці, рибі, відварного картоплі в будні і свята.

Закінчується сезон заготівлі консервації і полки в наших коморах рясніють яскравими, красивими баночками з помідорами, огірками, баклажанами. Давайте ж сьогодні приготуємо ще одна чудова, просте й дешеве блюдо - солодкий перець в маслі. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить одна баночка об'ємом 500 мл.

  • Перець солодкий - 600 грам
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Мало соняшникова рафінована - 3 Ст. Ложки
  • Оцет 9-проц. - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 250 мілілітрів
перець солодкий в олії - фото крок 1
1. Підготуйте продукти для приготування солодкого перцю в маслі.
перець солодкий в олії - фото крок 2
2. Перці очистіть від насіння і помийте.
перець солодкий в олії - фото крок 3
3. Наріжте перці довільно, але не дуже дрібно.
перець солодкий в олії - фото крок 4
4. У каструлю налийте воду.
перець солодкий в олії - фото крок 5
5. Додайте сіль і цукор.
перець солодкий в олії - фото крок 6
6. Влийте соняшникову олію і оцет.
перець солодкий в олії - фото крок 7
7. Доведіть маринад до кипіння і порціями викладайте нарізаний перець.
перець солодкий в олії - фото крок 8
8. Варіть перець 7-8 хвилин і викладайте в стерилізовану баночку.
перець солодкий в олії - фото крок 9
8. Варіть перець 7-8 хвилин і викладайте в стерилізовану баночку.
перець солодкий в олії - фото крок 10
10. Засукайте банку кришкою і зберігайте в прохолодному приміщенні.

Схожі рецепти