Перець солодкий в олії
(покроковий рецепт з фото)
Перець солодкий в олії - відмінна закуска. Ароматний, з ніжним, пікантним смаком він добре підійде до м'яса, птиці, рибі, відварного картоплі в будні і свята.
Закінчується сезон заготівлі консервації і полки в наших коморах рясніють яскравими, красивими баночками з помідорами, огірками, баклажанами. Давайте ж сьогодні приготуємо ще одна чудова, просте й дешеве блюдо - солодкий перець в маслі. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить одна баночка об'ємом 500 мл.
- Перець солодкий - 600 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Мало соняшникова рафінована - 3 Ст. Ложки
- Оцет 9-проц. - 1 Ст. Ложка
- Вода - 250 мілілітрів
1. Підготуйте продукти для приготування солодкого перцю в маслі.
2. Перці очистіть від насіння і помийте.
3. Наріжте перці довільно, але не дуже дрібно.
4. У каструлю налийте воду.
5. Додайте сіль і цукор.
6. Влийте соняшникову олію і оцет.
7. Доведіть маринад до кипіння і порціями викладайте нарізаний перець.
8. Варіть перець 7-8 хвилин і викладайте в стерилізовану баночку.
8. Варіть перець 7-8 хвилин і викладайте в стерилізовану баночку.
10. Засукайте банку кришкою і зберігайте в прохолодному приміщенні.