Пельмені із зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Хочеться пельменів, але і фігуру зберегти хочете? Показую і розповідаю рецепт пельменів із зеленню - легкого, поживного страви на обід або вечерю!
Можна просто зробити пельмені з зеленню як начинку. Але, як на мене, вони будуть вже дуже рідкими, їх краще готувати на пару. А ось якщо ще додати начинки - тоді в самий раз! Саме тому для приготування пельменів з зеленню я ще додаю трохи редиски (можна також використовувати морква, буряк, що вам більше подобається). Цього разу я пішла далі: зелень у мене в самому тесті!
- Борошно - 300 грам
- Вода - 100 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Зелень - 3 Ст. Ложки
- Редис - 300 грам
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Цибуля - 1 штука
У миску просійте борошно, додайте сіль і вбийте яйце.
Подрібніть зелень і додайте в тісто.
Замісили тісто.
Обсмажте цибулю і редис на соняшниковій олії злегка.
Тісто розгортаємо, вирізаємо коржі.
Викладаємо начинку і ліпимо пельмені.
Варимо хвилин 7 в киплячій солоній воді. Пельмені із зеленню готові. Смачного!