Пельмені Хеллоуїн
(покроковий рецепт з фото)
Любителі цікавих і ефектних страв, мій рецепт саме для вас! Я теж іноді хочу зробити що-небудь таке, щоб здивувати всю свою сім'ю. Тоді близькі їдять і ворожать: "з чого це зроблено? & Quot.
Пропоную вам дієтичні варіант одного всім відомого гарячого блюда. Ознайомтеся з тим, як приготувати манти зелені з гарбузом на пару. Бажаний колір тесту нам дасть шпинат. Начинка обрана пісна, а ось ви можете спробувати взяти фарш, тільки вибирайте нежирне м'ясо.
- Шпинат - 200 грам
- Гарбуз - 300 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Борошно - 1 Склянка
- Вода - 2 Ст. Ложки
- Зіра - 1 Чайна ложка
- Сіль - 2 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
Заморожений шпинат тушкуйте з рослинним маслом протягом 3-4 хвилин. Якщо він свіжий, то просто промийте його і нарубати.
Подрібніть в блендері яйце зі шпинатом, водою і сіллю.
Підмісіть до подрібненим інгредієнтів борошно, замішайте тісто. Приберіть його під харчову плівку в холодильник на 30 хвилин.
А поки займіться начинкою. Гарбуз промийте і почистіть. Наріжте її невеликими кубиками.
До гарбузі додайте зіру, сіль і нарізану цибулю. Все перемішайте.
Готове тісто розкачати в тонкий пласт. Виріжте з нього кола в 7 см. Діаметром.
У кожен гурток покладіть начинку і шматочок вершкового масла.
Slepite страви. Кожен умочіть в рослинне масло.
Готуйте манти на пару протягом 40 хвилин. Приємного вам апетиту!