Рецепт Печиво з сулугуні фото

Печиво з сулугуні
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На швидку руку
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 30-40
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Для любителів несолодкої випічки хочу запропонувати досить простий рецепт печива з сулугуні, сир і ароматними спеціями. Прекрасний перекус, а також закуска до пива, наприклад.

Опис приготування:

1. Для приготування тіста насамперед збийте в глибокій мисці яйце з сіллю.

2. Додайте протертий сир (його можна і не додавати, то на мій погляд з ним печиво з сулугуні в домашніх умовах виходить більш цікавою текстури) і розм'якшене вершкове масло.

3. Все як слід перемішайте і в однорідну масу додайте тертий сир.

4. Борошно просійте з розпушувачем і спеціями. Для кольору рекомендую використовувати в рецепт приготування печива з сулугуні паприку і шафран, а для аромату - часник, мускатний горіх, koriandr. Втім, підійдуть будь-які спеції, які вам до смаку.

5. Всипати невеликими порціями борошно, замішуючи однорідне тісто. Воно повинно вийти м'яким, еластичним і не липнути до рук. Вимішайте його як слід руками. Потім загорніть в харчову плівку і відправте в холодильник на півгодинки.

6. Розігрійте духовку до 180 градусів. Тісто розкачати на робочій поверхні.

7. За допомогою виїмок виріжте печиво і викладайте їх на деко, застелене пергаментом.

8. Випікайте близько 15 хвилин. Важливо не пересушити печиво, щоб воно залишалося м'яким.

Ось і весь секрет. Сподіваюся, що цей варіант, як зробити печиво з сулугуні ви полюбите!

  • Борошно - 1 Склянка
  • Добре - 250 грам
  • Сир - 100 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Розпушувач - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 0.5 чайних ложки
  • Спеції - 1 Чайна ложка (паприка, мелений часник і т.Д.)
1. Для приготування тіста насамперед збийте в глибокій мисці яйце з сіллю.

2. Додайте протертий сир (його можна і не додавати, то на мій погляд з ним печиво з сулугуні в домашніх умовах виходить більш цікавою текстури) і розм'якшене вершкове масло.

3. Все як слід перемішайте і в однорідну масу додайте тертий сир.

4. Борошно просійте з розпушувачем і спеціями. Для кольору рекомендую використовувати в рецепт приготування печива з сулугуні паприку і шафран, а для аромату - часник, мускатний горіх, koriandr. Втім, підійдуть будь-які спеції, які вам до смаку.

5. Всипати невеликими порціями борошно, замішуючи однорідне тісто. Воно повинно вийти м'яким, еластичним і не липнути до рук. Вимішайте його як слід руками. Потім загорніть в харчову плівку і відправте в холодильник на півгодинки.

6. Розігрійте духовку до 180 градусів. Тісто розкачати на робочій поверхні.

7. За допомогою виїмок виріжте печиво і викладайте їх на деко, застелене пергаментом.

8. Випікайте близько 15 хвилин. Важливо не пересушити печиво, щоб воно залишалося м'яким.

Ось і весь секрет. Сподіваюся, що цей варіант, як зробити печиво з сулугуні ви полюбите!

Схожі рецепти