Рецепт Печиво з сирного тесту фото

Печиво з сирного тесту
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.

Ви можете зробити велику порцію такого печива для себе і своїх друзів, для дитячої компанії або про запас, щоб поласувати їм в будь-яку хвилину. Розповім, як приготувати печиво з сирного тесту.

Опис приготування:

Тут підійде сир будь-якої жирності, домашній або магазинний. Можна додати в тісто сухофрукти, горіхи, кокосову стружку. Цукровий пісок можна замінити медом, а вершкове масло - маргарином. Перед тим як відправити його в духовку, можна посипати печиво цукром, тоді у вас вийде гарна карамель.

  • Сир - 1 Склянка
  • Сода - За смаком (на кінчику ножа )
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Яйця курячі - 1 штука
  • Цедра апельсина - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1/2 склянки
  • Борошно - 1 Склянка
1
М'яке вершкове масло викладіть в чашу міксера, додайте до нього цукровий пісок і збивайте кілька хвилин.
2
Сир розімніть вилкою, потім перекладіть його в чашу до маслу, vbeyte яйця, додайте борошно, соду і цедру.
3
Тісто виходить м'яким, потім розкачайте його в пласт товщиною 5 мм (можна товщі, тоді збільште час випікання). Скористайтеся спеціальними фігурними формами і виріжте печиво.
4
Викладіть його на деко з пергаментом або змащений маслом, відправте в духовку. Запікайте при 180 градусах п'ятнадцять хвилин.
5
Подавайте печиво після охолодження з молоком або чашкою чаю.

Схожі рецепти