Рецепт Печиво з лимонною помадкою фото

Печиво з лимонною помадкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто, Фрукти, Пісочне тісто, Лимон
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, Десерт
Випічка, Солодке, Печиво

Печиво з лимонною помадкою - ніжне і розсипчасте, володіє вишуканим ароматом і смаком, воно прикрасить ваш стіл з будь-якого приводу. Обов'язково спробуйте!

Ніжне, м'яке печиво з легкою ноткою лимона. Пісочна основа відмінно поєднується і підкреслює ніжний курд, що робить випічку невагомою, тане в роті. Раджу спробувати!

  • Борошно - 1 Склянка
  • Лимон - 1 штука
  • Яйце - 2 штуки
  • Яєчний жовток - 3 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Крохмаль - 1, 5 чайних ложки
  • Лимонний сік - 1 Склянка
печиво з лимонною помадкою - фото крок 1
1. У мисці змішайте борошно, 0, 5 склянки цукру, 1 немає. L. Лимонної цедри і сіль. Додайте вершкове масло і замісити розсипчасте тісто.
печиво з лимонною помадкою - фото крок 2
2. Розподіліть тісто на пергаментний папір і випікайте його в розігрітій до 160 градусів духовці 30-35 хвилин.
печиво з лимонною помадкою - фото крок 3
3. В окремій ємності приготуйте лимонний курд. Змішайте сік лимона, цукор, яйця, жовтки і крохмаль. Нагрійте суміш до загустіння на середньому вогні.
печиво з лимонною помадкою - фото крок 4
4. Як тільки суміш дійде до кипіння, зніміть з вогню і процідіть через сито.
печиво з лимонною помадкою - фото крок 5
5. Вилийте курд на тісто і випікайте печиво при тій же температурі 15 хвилин.
печиво з лимонною помадкою - фото крок 6
6. Наріжте печиво на шматочки і посипте зверху цукровою пудрою. Приємного чаювання!

Схожі рецепти