Печиво з конопляної борошна
(покроковий рецепт з фото)
Конопляна борошно має цілу низку корисних властивостей: багата білком і клітковиною, містить важливі омега 3 жири, а також вітаміни групи B. Пропоную приготувати корисне печиво з конопляної борошна.
Печиво виходить м'яким і розсипчастим, а за смаком нагадує шоколадний Брауні з горіховим післясмаком. Нижче я дам покроковий опис, як приготувати печиво з конопляної борошна. Горіхи можна взяти будь-які, дуже смачно виходить з волоськими або фундуком.
- Конопляна борошно - 1/4 склянки
- Горіхи - 1/2 склянки
- Какао - 1 Ст. Ложка
- Банан - 1 штука
- Ванільний сироп - 1-2 капель
- Топінамбур сироп - 1-3 Ст. Ложок
Підготуйте всі інгредієнти.
Подрібніть горіхи в блендері або кавомолці.
У мисці розімніть банан вилкою до однорідного пюре.
Додайте всі інші інгредієнти, замісіть однорідне липке тісто.
Ложкою викладіть на силіконовий килимок тісто порційно. Вологими руками надайте йому форму печива, зверху виделкою зробіть візерунок. Випікайте печиво 10-15 хвилин при температурі 190 градусів.
Печиво з конопляної борошна готове, смачного!