Рецепт Печиво з конопляної борошна фото

Печиво з конопляної борошна
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Без глютену
На полуденок , На сніданок
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Конопляна борошно має цілу низку корисних властивостей: багата білком і клітковиною, містить важливі омега 3 жири, а також вітаміни групи B. Пропоную приготувати корисне печиво з конопляної борошна.

Опис приготування:

Печиво виходить м'яким і розсипчастим, а за смаком нагадує шоколадний Брауні з горіховим післясмаком. Нижче я дам покроковий опис, як приготувати печиво з конопляної борошна. Горіхи можна взяти будь-які, дуже смачно виходить з волоськими або фундуком.

  • Конопляна борошно - 1/4 склянки
  • Горіхи - 1/2 склянки
  • Какао - 1 Ст. Ложка
  • Банан - 1 штука
  • Ванільний сироп - 1-2 капель
  • Топінамбур сироп - 1-3 Ст. Ложок
печиво з конопляної борошна - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
печиво з конопляної борошна - фото крок 2
Подрібніть горіхи в блендері або кавомолці.
печиво з конопляної борошна - фото крок 3
У мисці розімніть банан вилкою до однорідного пюре.
печиво з конопляної борошна - фото крок 4
Додайте всі інші інгредієнти, замісіть однорідне липке тісто.
печиво з конопляної борошна - фото крок 5
Ложкою викладіть на силіконовий килимок тісто порційно. Вологими руками надайте йому форму печива, зверху виделкою зробіть візерунок. Випікайте печиво 10-15 хвилин при температурі 190 градусів.
печиво з конопляної борошна - фото крок 6
Печиво з конопляної борошна готове, смачного!

Схожі рецепти