Вівсяне печиво без борошна
(покроковий рецепт з фото)
Вівсяне печиво ви, напевно, купуєте, хоч зрідка, в магазині. Але якщо ви приготуєте печиво за цим рецептом, обіцяю, що в магазині купувати його ви більше не будете.
Приготуйте це чудове печиво. Спочатку запарьте вівсянку в суміші води і масла, потім додайте сухофрукти, грушу і погашену соду. Замісити тісто, викладіть його на деко частинами і випікання протягом 15 хвилин в духовці, розігрітій до 200 градусів. Повністю остудіть і подайте на стіл. Приємного чаювання!
- Гаряча кип'ячена вода - 100 мілілітрів
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Вівсяні пластівці "геркулес" - 25 Ст. Ложок
- Груша - 1 штука
- Сухофрукти - 1 Склянка
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Оцет - 0, 5 чайних ложки
Запарте вівсяні пластівці в суміші гарячої води і масла. Накрийте кришкою і залиште на деякий час, щоб вони набрякли.
Сухофрукти дрібно поріжте і змішайте з зреагувала вівсянкою, порізаної грушею і содою погашеної оцтом.
Отриману масу ретельно перемішайте і викладіть на деко, застелене пергаментом за допомогою ложки. Сформуйте окремі печива.
І випікаючи протягом 15 хвилин в духовці, розігрітій до 200 градусів. Потім повністю остудіть і тільки тоді знімайте з дека. При бажанні в рецепті можна використовувати інші сухофрукти, а також горіхи.