Рецепт Вівсяне печиво з гарбузом без борошна фото

Вівсяне печиво з гарбузом без борошна
(покроковий рецепт з фото)

Канадська кухня
Овочі, Вівсянка, Крупи, Гарбуз
Дієтичне харчування
На полуденок
Випічка, Солодке, Печиво

Дієтичне і низькокалорійне вівсяне печиво з гарбузом без борошна виходить дуже смачним і корисним. Вівсянку рекомендують вживати якомога частіше все дієтологи. Печиво - один з рецептів.


Дієтологи рекомендують їсти вівсянку, але для того щоб страви з неї були ще смачніше, її можна урізноманітнити різними продуктами. Наприклад, гарбуз: з неї виходять чудові десерти і різні страви. З вівсянкою - ідеальне поєднання.

  • Порошок імбиру - 0, 5 чайних ложки
  • Соняшникова олія - 1 Ст. Ложок
  • Розпушувач - 1 чайних ложок
  • Сіль - 1 Щепоток
  • Яйця - 1 штук
  • Мелена кориця - 0, 5 чайних ложки
  • Вівсяні пластівці - 200 грам
  • Гарбузове пюре - 100 грам
  • Цукор - 120 грам
1
Очистіть гарбуз, наріжте її на частини і відваріть до готовності в окропі. На цей процес йде приблизно 15 хвилин.
2
Коли гарбуз буде готова, її потрібно відкинути на друшляк і дати стекти рідини.
3
Тепер потрібно подрібнити гарбуз в блендері. Якщо у вас немає часу, то можна взяти вже готове гарбузове пюре.
4
Змішайте в мисці всі зазначені інгредієнти до однорідного стану, після чого залиште масу для того, щоб вівсянка трохи набухла.
5
Застеліть деко пергаментом або фольгою і викладайте ложкою печиво, надаючи йому правильну форму.
6
Надішліть в розігріту духовку і випікайте близько 15 хвилин при температурі 180 градусів.
7
Остигнуло печиво можна подавати до столу!

Схожі рецепти