Вівсяне печиво без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас в холодильнику не виявилося яєць або якщо ви віддаєте перевагу веганські харчування, то це рецепт як раз для вас!
Змішуємо масло з цукром. В окремій мисці змішуємо воду, розпушувач і оцет, додаємо до тесту. Додаємо всі інші інгредієнти. Перемішуємо і робимо "ковбаску" . Кладемо в холодильник на 15 хвилин. Після випікаємо печиво при 8-10 хвилин при температурі 180 градусів. Смачного!
- Вершкове масло - 100 грам
- Коричневий цукор - 3/4 склянки
- Цукор - 1/2 склянки
- Борошно - 1, 5 склянки
- Вівсянка - 3 склянки
- Шматочки шоколаду - 1 Склянка
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Вода - 2 Ст. Ложки
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Сода - 1 Чайна ложка
Змішуємо всі інгредієнти в такому порядку: масло перетираємо з цукром. В окремій мисці змішуємо воду, оцет і розпушувач і додаємо в тісто. Далі додаємо борошно, соду, сіль, цукор, коричневий цукор і вівсянку. У самому кінці додаємо шматочки шоколаду. Все добре перемішуємо.
Формуємо з тіста "ковбаску", обворачіваем прозорою плівкою і прибираємо в холодильник на 15 хвилин.
Дістаємо з холодильника, ріжемо на кружечки і ставимо в духовку. Випікати при температурі 180 градусів 8-10 хвилин.