Рецепт Вівсяне печиво без яєць фото

Вівсяне печиво без яєць
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Вівсянка , Крупи
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Якщо у вас в холодильнику не виявилося яєць або якщо ви віддаєте перевагу веганські харчування, то це рецепт як раз для вас!

Опис приготування:

Змішуємо масло з цукром. В окремій мисці змішуємо воду, розпушувач і оцет, додаємо до тесту. Додаємо всі інші інгредієнти. Перемішуємо і робимо"ковбаску" . Кладемо в холодильник на 15 хвилин. Після випікаємо печиво при 8-10 хвилин при температурі 180 градусів. Смачного!

  • Вершкове масло - 100 грам
  • Коричневий цукор - 3/4 склянки
  • Цукор - 1/2 склянки
  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Вівсянка - 3 склянки
  • Шматочки шоколаду - 1 Склянка
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Вода - 2 Ст. Ложки
  • Оцет - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Сода - 1 Чайна ложка
вівсяне печиво без яєць - фото крок 1
Змішуємо всі інгредієнти в такому порядку: масло перетираємо з цукром. В окремій мисці змішуємо воду, оцет і розпушувач і додаємо в тісто. Далі додаємо борошно, соду, сіль, цукор, коричневий цукор і вівсянку. У самому кінці додаємо шматочки шоколаду. Все добре перемішуємо.
вівсяне печиво без яєць - фото крок 2
Формуємо з тіста"ковбаску" , обворачіваем прозорою плівкою і прибираємо в холодильник на 15 хвилин.
вівсяне печиво без яєць - фото крок 3
Дістаємо з холодильника, ріжемо на кружечки і ставимо в духовку. Випікати при температурі 180 градусів 8-10 хвилин.

Схожі рецепти