Рецепт Печиво з кондитерської посипкою фото

Печиво з кондитерської посипкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Вершкове масло
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Печиво

Кондитерську посипання використовують тільки 1 раз на рік - на Великдень, для випічки пасок. Вважаю це величезним упущенням і пропоную рецепт, як приготувати печиво з кондитерської посипкою.

Наявність посипання в випічці не надає їй будь-якого смаку, а лише прикрашає. Особливо цей варіант вдалий, якщо готуєте печиво для дітей або на подарунок. Можна використовувати однотонну або різнокольорову. Посипання можна додати до пісочного тесту, а також до будь-якого іншого, наприклад, biskvitnomu.

  • Борошно пшеничне - 1, 5 склянки
  • Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Вершкове масло - 180 грам
  • Цукор - 2/3 склянки
  • Лимонна цедра - 2 чайних ложки
  • Екстракт ванілі - 1 Чайна ложка
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Кондитерська посипка - 0, 5 склянки
печиво з кондитерської посипкою - фото крок 1
1. З'єднайте борошно з розпушувачем і сіллю. Збийте окремо вершкове масло з цукровим піском, потім додайте лимонну цедру, екстракт ванілі. З'єднайте борошняну суміш з маслом, додайте посипання.
печиво з кондитерської посипкою - фото крок 2
2. Викладіть невеликі шматочки тіста на деко на відстані один від одного.
печиво з кондитерської посипкою - фото крок 3
3. Надішліть печиво в розігріту до 190 градусів духовку на 10-12 хвилин або до золотистого кольору випічки.
печиво з кондитерської посипкою - фото крок 4
4. Перекладіть печиво і почекайте до охолодження.

Схожі рецепти