Печиво з кондитерської посипкою
(покроковий рецепт з фото)
Кондитерську посипання використовують тільки 1 раз на рік - на Великдень, для випічки пасок. Вважаю це величезним упущенням і пропоную рецепт, як приготувати печиво з кондитерської посипкою.
Наявність посипання в випічці не надає їй будь-якого смаку, а лише прикрашає. Особливо цей варіант вдалий, якщо готуєте печиво для дітей або на подарунок. Можна використовувати однотонну або різнокольорову. Посипання можна додати до пісочного тесту, а також до будь-якого іншого, наприклад, biskvitnomu.
- Борошно пшеничне - 1, 5 склянки
- Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Вершкове масло - 180 грам
- Цукор - 2/3 склянки
- Лимонна цедра - 2 чайних ложки
- Екстракт ванілі - 1 Чайна ложка
- Куряче яйце - 1 штука
- Кондитерська посипка - 0, 5 склянки
1. З'єднайте борошно з розпушувачем і сіллю. Збийте окремо вершкове масло з цукровим піском, потім додайте лимонну цедру, екстракт ванілі. З'єднайте борошняну суміш з маслом, додайте посипання.
2. Викладіть невеликі шматочки тіста на деко на відстані один від одного.
3. Надішліть печиво в розігріту до 190 градусів духовку на 10-12 хвилин або до золотистого кольору випічки.
4. Перекладіть печиво і почекайте до охолодження.