Пиріг з кондитерської посипкою
(покроковий рецепт з фото)
Ці різнокольорові ласощі найчастіше використовують для прикраси пасок і, можливо, ще маффинов. Я ж хочу запропонувати вам класну ідею, як приготувати пиріг з кондитерської посипкою. Хочете?
Цей пиріг не тільки дуже смачний, але і нереально красивий! Повз такого десерту точно не пройдуть ні дорослі, ні дітки. Використовувати можна найрізноманітніші посипання, які є вдома. До речі, молоко сміливо можете замінити кефіром, буде теж здорово. Просто і апетитно, - відмінне поєднання для домашньої випічки.
- Борошно - 2.5 склянки
- Цукор - 1.5 склянки
- Молоко - 1 Склянка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Вершкове масло - 100 грам
- Яйце - 3 штуки
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Посипання - 3 Ст. Ложки
1. Розм'якшене вершкове масло збийте з цукром. Духовку розігрійте до 190 градусів.
2. Всипте сіль, розпушувач, просіяне борошно.
3. Яйця збийте з молоком і влийте в тісто.
4. Тісто майже готове.
5. Залишилося тільки додати кондитерську посипання і ванільний екстракт.
6. Вилийте у жароміцних форму, відправте в духовку хвилин на 35.
7. Готовий пиріг остудіть і подавайте до столу. Можна доповнити цукровою пудрою або глазур'ю, наприклад.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!