Рецепт Пиріг «порожнистий» на кефірі з посипкою фото

Пиріг «порожнистий» на кефірі з посипкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Тісто, Молочні продукти
Пісні страви
На полуденок
Випічка, Пироги

Порожнистий (або кухен) - це національний німецький пиріг з дріжджового тіста. Його прийнято готувати майже на всі свята. Рецепт випічки простий і доступний, тому у вас легко вийде запекти його будинку.

Даний варіант цікавий тим, що для нього використовується два види тесту. Одне укладається на дно, а другим засипається зверху. Ще ви також можете обійтися без дріжджів, якщо у вас немає часу чекати. У підсумку я пропоную вам дізнатися про те, як приготувати пиріг "кух" на кефірі з посипкою.

  • Маргарин - 250 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 4 склянки
  • Цукор - 3 склянки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • Кефір - 500 мілілітрів
  • Ванілін - 2 щіпки
кругова
Рідке тісто влийте в форму для випічки, змащену маслом. Зверху засипте його крихтою.

Схожі рецепти