Пиріг «порожнистий» на кефірі з посипкою
(покроковий рецепт з фото)
Порожнистий (або кухен) - це національний німецький пиріг з дріжджового тіста. Його прийнято готувати майже на всі свята. Рецепт випічки простий і доступний, тому у вас легко вийде запекти його будинку.
Даний варіант цікавий тим, що для нього використовується два види тесту. Одне укладається на дно, а другим засипається зверху. Ще ви також можете обійтися без дріжджів, якщо у вас немає часу чекати. У підсумку я пропоную вам дізнатися про те, як приготувати пиріг "кух" на кефірі з посипкою.
- Маргарин - 250 грам
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 4 склянки
- Цукор - 3 склянки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Кефір - 500 мілілітрів
- Ванілін - 2 щіпки
Рідке тісто влийте в форму для випічки, змащену маслом. Зверху засипте його крихтою.