Печиво з геркулес
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам показати, як приготувати печиво з геркулес і родзинками. Це корисна випічка зі звичним для багатьох смаком. Печиво готується досить легко. Якщо любите солодке на сніданок, це для вас!
Всього 30-35 хвилин - і ваша кухня заповниться прекрасним ароматом випічки. А як тільки печиво охолоне, ви зможете насолодитися не тільки його ароматом, але і смаком. Я особисто обожнюю їсти таку випічку з теплим молоком або какао. Це відразу нагадує про дитинство.
- Вершкове масло - 170 грам
- Цукор коричневий - 200 грам
- Яйце - 1 штука (велике)
- Борошно пшеничне - 100 грам
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
- Геркулес - 270 грам
- Ванільний екстракт - За смаком
Замочіть родзинки в чашці гарячої води на 10 хвилин. Міксером змішайте масло з цукром до розчинення останнього. Туди ж відправте яйце і ванільний екстракт. Потім введіть всі сухі інгредієнти і добре перемішайте.
З родзинок злийте воду і просушіть паперовим рушником. Надішліть його в тісто і вимішайте. Розігрійте духовку до 180 градусів.
Деко застеліть пергаментом або злегка змастіть вершковим маслом. Руками сформуйте печеньки і викладіть на деко.
Випікати печиво будемо близько 20 хвилин. Як помітите, що воно набуло золотистий відтінок, можна перевірити на готовність. Надломите одну печенюшку: якщо серединка не в'язка, то все готово.