Геркулес з кефіром
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - легкий, корисний і простий рецепт геркулесу з кефіром. Із задоволенням поділюся таким чудовим блюдом. Я готую в баночці, роблю ввечері, а на ранок корисний сніданок готовий!
Як мені здається, це ідеальний варіант сніданку: якщо навіть я раптом просплю, мій сніданок вже чекатиме мене на столі, готувати нічого не потрібно! Ну а якщо я зовсім поспішаю, мені достатньо всього лише закрити баночку туго кришкою і прихопити з собою на роботу. Словом, з цим рецептом голодними ви точно не залишитеся. Розповім, як приготувати геркулес з кефіром!
- Геркулес - 100 грам
- Кефір - 100 грам
- Цукати - 1 Ст. Ложка
- Ізюм - 1 щіпка
- Обкладинка - 1 щіпка
- Мед - За смаком (можна замінити цукром)
1. У чисту суху баночку засипаємо геркулес і корицю. Гарненько пострясем, щоб все як слід змішалося. Якщо використовуєте цукор, його теж додайте зараз.
2. Далі додаємо цукати, сухофрукти, родзинки і мед. Загалом, Усе, що хочете, аби вам було смачно.
3. Заливаємо тепер вівсянку кефіром і акуратно перемішуємо, щоб мед розподілився рівномірно. Залишимо тепер на ніч блюдо на столі, геркулес набрякне.
4. При подачі рекомендую зверху додати трохи свіжого кефіру, так Геркулесові не буде сухуватим. Прикрашаємо і подаємо до столу!