Рецепт Геркулес на воді фото

Геркулес на воді
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Фрукти , Вівсянка , Крупи
Пісні страви , Веганські страви
На сніданок
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Щоб точно схуднути і оздоровитися, потрібно правильно харчуватися. А снідати - це справа першої необхідності! ось, як приготувати геркулес на воді. Звучить по-дієтично, але буде смачно, ось побачите!

Опис приготування:

Геркулесова каша (або просто вівсянка) готується швидко і просто. Вона буває очищеної і немає. Очищена складається з одних пластівців, без оболонки, яка потрапляє в неочищеної каші. Мені більше до душі пластівці. Вони готуються швидше, їх навіть можна не варити, а просто залити окропом і почекати. Кашу добре варити на молоці, але і на воді вона виходить смачною. Просто в такому випадку покласти в неї потрібно буде трохи більше оттеняющих смак інгредієнтів.

  • Геркулес - 2 склянки
  • Чорнослив - За смаком
  • Ізюм - За смаком
  • Чорниця - За смаком
  • Насіння - За смаком
  • Кунжут - За смаком
  • Вода - 700-800 грам
геркулес на воді - фото крок 1
Почнемо, мабуть, з сухофруктів. Перш за все треба їх замочити на півгодини в теплій воді. Так з них вийде вся грязь і хімія. Промиваю замочені сухофрукти. У мене це курага і родзинки. Курагу нарізаю на шматочки. Кладемо сухофрукти в каструльку, заливаємо їх холодною водою.
геркулес на воді - фото крок 2
Коли вода закипить, додаємо геркулес. Варимо, помішуючи, 5 хвилин на невеликому вогні. Є ще одна хитрість, яка змінить смак прісної каші в кращу сторону. Для цього я беру кунжутне насіння і змелюють їх в кавомолці. Ви можете цього не робити, а просто посипати цільними насінням кашу.
геркулес на воді - фото крок 3
Тепер потрібно додати в кашу чорницю або будь-яку іншу ягоду на ваш розсуд. Її добре замінить смородина, агрус і суниця. Також кладемо очищені насіння і змелений кунжут. Все перемішуємо. Слідкуйте, щоб в каші була вода, інакше вона пристане до каструлі.
геркулес на воді - фото крок 4
Все перемішуємо, накриваємо кашу кришечкою. Ми залишаємо настоюватися на 10 хвилин. При подачі можна полити кашу медом або згущеним молоком. Приємного вам сніданку!

Схожі рецепти