Котлети з індички з геркулес
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви задумалися над тим, яке м'ясне блюдо приготувати, то питання можна вирішити дуже легко, скориставшись рецептом котлет з індички з геркулес, які виходять апетитними і хрусткими.
Відмінний рецепт завдяки якому дуже просто посмажити котлети з індички з геркулес. Відомо, що у індички м'ясо досить сухе. Якраз те, що додатковим інгредієнтом є вівсяні пластівці, замочені в молоці, роблять їх соковитими. Блюдо виходить досить дієтичним. Адже в приготуванні присутні тільки інгредієнти, якими люблять ласувати ті, хто стежить за своєю вагою. Звичайно, такі котлети можна посмажити на топленому маслі і тоді вони стануть більш калорійними і ситними. Але який би варіант ви не вибрали, котлети вийдуть смачними і поживними.
- Філе з стегна індички - 1 кілограм
- Геркулесові пластівці - 1 Склянка
- Молоко - 1 Склянка
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сухарі паніровочні - 100 грам
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. Для приготування котлет з індички з геркулес візьміть кавомолку або блендер і злегка подрібніть вівсяні пластівці. Залийте їх теплим молоком. Дайте час, щоб вони набрякли.
2. Зріжте філе з стегна індички. Помийте м'якоть. Обсушити її. Очистіть цибулю і поріжте. Потім філе індички пропустіть через м'ясорубку разом з цибулею. У фарш додайте спеції, посоліть його і все перемішайте. Потім з'єднайте набряклі пластівці з фаршем.
3. Сформуйте котлети. Після чого кожну котлету обваляйте в сухарях для панірування. Розігрійте пательню. Влийте в неї рослинне масло. Потім викладайте котлети на сковороду і смажте на середньому вогні. Необхідно підсмажити 8-10 хвилин перш, ніж перевернути на іншу сторону. Повторіть процес з іншого боку.