Котлети курячі з геркулес
(покроковий рецепт з фото)
Цікавий рецепт попався днями на просторах інтернету, захотілося спробувати і вийшло зовсім не погано. Поспішаю поділитися рецептом курячих котлет з геркулес.
Просто і смачно. Пропустіть м'ясо через м'ясорубку, змішайте його з тертим сиром і селерою, а також з замоченим в молоці геркулесом. Додайте яйце і сіль, а також при необхідності борошно. Сформуйте з фаршу котлети, обваляйте їх у борошні й обсмажте на сковороді з двох сторін. На стіл можна подати з салатом, картопляним пюре або макаронами. Смачного!
- Куряче філе - 400 грам
- Твердий сир - 150 грам
- Геркулес - 200 грам
- Молоко - 1 Склянка
- Борошно - 0, 5 склянки
- Селера - 1 пучок
- Яйце - 1 штука
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Замочіть геркулес в теплому молоці на годину.
Пропустіть куряче філе через м'ясорубку, сир і селеру потріть на тертці. Змішайте ці інгредієнти з геркулес, додайте яйце і сіль. Перемішайте. Якщо фарш вийшов рідкуватий, можна додати трохи борошна.
Сформуйте з фаршу котлети, обваляйте їх у борошні.
І обсмажте на сковороді з двох сторін. На стіл можна подати з салатом, картопляним пюре або макаронами.