Каша «Геркулес»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо сніданок у вашому розумінні повинен бути не тільки ситним і смачним, але і корисним, тоді рекомендую вам цей простий і зручний варіант, як приготувати кашу "геркулес" на молоці в мультиварці.
Дуже зручно варити ранкову кашу з допомогою техніки, так як не потрібно за нею стежити і боятися, що вона пригорить або "втече" . Втім, завжди можна використовувати і звичайну плиту, звичайно. Цукора я рекомендую додавати не дуже багато, краще підсолодити до смаку перед подачею або доповнити медом, згущеним молоком, фруктами або ягодами, наприклад.
- Геркулес - 200 грам
- Вода - 250 мілілітрів
- Молоко - 375 мілілітрів
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - За смаком
1. Наші інгредієнти.
2. Пластівці викладіть в чашу мультиварки.
3. Влийте молоко і воду, додайте дрібку солі і трохи цукру. Акуратно перемішайте.
4. Викладіть в чашу шматочок вершкового масла і встановіть програму "молочна каша" з 10 хвилин.
5. Корисний, смачний і швидкий сніданок готовий.
Смачного!
Смачного!