Рецепт Печиво «Savojardi» («дамські пальчики») фото

Печиво «Savojardi» («дамські пальчики»)
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Борошно, Яйця
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Печиво

Знамениті "дамські пальчики" готуються дуже просто. Це ніжне і легке печиво чудово підійде до чаю або кави, а також з ним можна приготувати улюблений багатьма десерт "тірамісу" .


Хочу розповісти, як приготувати печиво "савоярді" ( "дамські пальчики" ), дуже ніжне печиво, яке служить основою для знаменитого десерту "тірамісу" . Також це печиво можна подати до чаю або кави. У поєднанні з гарячим напоєм воно просто тане в роті! У цій випічці немає нічого складного, досить дотримуватися пропорції і кроки приготування, щоб в результаті отримати ніжне і легке печиво. Обов'язково порадуйте своїх рідних і гостей такий випічкою, вона не залишить байдужим нікого!

  • Борошно - 80 грам
  • Цукор - 80 грам
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
  • Куряче яйце - 2 штуки
печиво
2. Жовтки збийте з цукром, що залишився і ванільним цукром в пишну білу масу. По черзі додайте до них просіяне борошно і збиті білки, акуратно вимішуючи масу лопаткою.
печиво
4. Посипте печиво цукровою пудрою. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 15-17 хвилин до легкого золотистого кольору. Смачного!

Схожі рецепти