Печиво «Savojardi» («дамські пальчики»)
(покроковий рецепт з фото)
Знамениті "дамські пальчики" готуються дуже просто. Це ніжне і легке печиво чудово підійде до чаю або кави, а також з ним можна приготувати улюблений багатьма десерт "тірамісу" .
Хочу розповісти, як приготувати печиво "савоярді" ( "дамські пальчики" ), дуже ніжне печиво, яке служить основою для знаменитого десерту "тірамісу" . Також це печиво можна подати до чаю або кави. У поєднанні з гарячим напоєм воно просто тане в роті! У цій випічці немає нічого складного, досить дотримуватися пропорції і кроки приготування, щоб в результаті отримати ніжне і легке печиво. Обов'язково порадуйте своїх рідних і гостей такий випічкою, вона не залишить байдужим нікого!
- Борошно - 80 грам
- Цукор - 80 грам
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
- Куряче яйце - 2 штуки
2. Жовтки збийте з цукром, що залишився і ванільним цукром в пишну білу масу. По черзі додайте до них просіяне борошно і збиті білки, акуратно вимішуючи масу лопаткою.
4. Посипте печиво цукровою пудрою. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 15-17 хвилин до легкого золотистого кольору. Смачного!