Рецепт Печиво «Savojardi» («дамські пальчики») фото

Печиво «Savojardi» («дамські пальчики»)
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Борошно , Яйця
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.

Знамениті"Дамські пальчики" готуються дуже просто. Це ніжне і легке печиво чудово підійде до чаю або кави, а також з ним можна приготувати улюблений багатьма десерт"Тірамісу" .


Опис приготування:

Хочу розповісти, як приготувати печиво"Савоярді" ("Дамські пальчики" ), дуже ніжне печиво, яке служить основою для знаменитого десерту"Тірамісу" . Також це печиво можна подати до чаю або кави. У поєднанні з гарячим напоєм воно просто тане в роті! У цій випічці немає нічого складного, досить дотримуватися пропорції і кроки приготування, щоб в результаті отримати ніжне і легке печиво. Обов'язково порадуйте своїх рідних і гостей такий випічкою, вона не залишить байдужим нікого!

  • Борошно - 80 грам
  • Цукор - 80 грам
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
  • Куряче яйце - 2 штуки
печиво
1. Білки відокремити від жовтків і за допомогою міксера збийте в стійку піну. Додайте 40 г цукру і збийте міксером до стійких піків.
печиво
2. Жовтки збийте з цукром, що залишився і ванільним цукром в пишну білу масу. По черзі додайте до них просіяне борошно і збиті білки, акуратно вимішуючи масу лопаткою.
печиво
3. За допомогою кондитерського мішка висадіть на застелений пергаментним папером деко печиво на невеликій відстані один від одного.
печиво
4. Посипте печиво цукровою пудрою. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 15-17 хвилин до легкого золотистого кольору. Смачного!

Схожі рецепти