Рецепт Печиво «дамські пальчики» фото

Печиво «дамські пальчики»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

Скільки разів готувала печиво, а до"Дамських пальчиків" не дійшла. Настав час випробувати рецепт, який дізналася днями - як приготувати печиво"Дамські пальчики" . Дивіться, що вийшло!

Опис приготування:

Печиво"Дамські пальчики" чудово і невимушено готуються в домашніх умовах. Я би сказала, що це один з найбільш легких рецептів приготування печива. До того ж, в ньому мінімум інгредієнтів. Зате виходить цілком на рівні хорошого кулінара!

  • Борошно пшеничне - 1 Склянка
  • Яйця - 3-4 штук
  • Цукор - 100 грам
  • Ванілін - 1 штука
  • Цукрова пудра - За смаком
печиво
Відокремлюємо білки від жовтків. Білки збиваємо міксером (або в блендері) в міцну піну. Насипаємо цукор і збиваємо ще хвилини 3-4. Після чого додаємо жовтки.
печиво
Просіваємо борошно через сито. Всипаємо її в яєчну суміш, розмішуючи лопаткою. Після цього знову збиваємо міксером до однорідної консистенції, не забувши досипати ванілін.
печиво
Для"Дамських пальчиків" нам просто необхідний кондитерський мішок. Закладаємо в нього тісто. Якщо у вас такого немає, то візьміть щільний пакет і відріжте у нього кінчик. Видавлювати тісто можна і через нього. Беремо деко, застилає його пекарської папером. Видавлюємо тісто на папір на відстані один від одного. Дамські пальчики можуть збільшитися в розмірах! Зверху присипаємо цукровою пудрою.
печиво
Ставимо печиво в добре розігріту духовку при температурі 180 градусів на 10 хвилин. Не потрібно чекати, щоб печиво потемніло. Воно повинно просто схопитися і затвердіти. Дістаємо його і охолоджуємо. Печиво"Дамські пальчики" готово! Приємного чаювання!

Схожі рецепти