Печиво «Кали»
(покроковий рецепт з фото)
Хочете подарувати своєму коханому, або, що ще краще, своєї улюбленої, красивий шикарний букет з їстівних «калл»? Спробуйте приготувати печиво за цим рецептом.
Дуже легко готуються, дуже швидко печуться, і дуже нарядні. Печиво «Кали» можна приготувати як десерт на сімейну вечерю. Чи не підведуть вони вас і на святковому столі, тільки укладіть їх красиво, букетом.
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Шкурка від одного апельсина - 1 штука
1. Щоб приготувати тісто для печива, потрібно збити яйця з цукром в блендері або міксером. Всипте туди просіяне борошно і ще раз збийте. Тісто має вийти рідке.
2. Розігріти духовку до 170 градусів. Деко або лист, на якому будете пекти печиво, нехай постоїть в духовці, щоб стало гарячим. Змастіть лист маслом і столовою ложкою викладіть печиво на кілька хвилин. Чи не викладайте все печиво, інакше ви не зможете їх зліпити. Ліплять їх, поки вони гарячі. Як тільки краї почнуть рум'янитися, печиво готове. Швидко зніміть їх лопаткою. В середину печива покладіть «товкач» і низ печива защіпніте. Одночасно викладайте на лист не більше 6-7 pechenek.
3. Щоб приготувати «товкач», зробіть наступне. У склянці води розчиніть півсклянки цукру. Поставте на вогонь. Шкірку від апельсина проваріть в цьому сиропі. Час від часу пробивайте шкірку ножем. Якщо шкірка стала м'яка, значить готово. Остудіть шкірку і наріжте соломкою.